IL - Poliittisen historian professori Markku Ruotsila kilahti: Vertaa Trumpia Jeesukseen verkkomedian kirjoituksessaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Messiaaksi ylennetty Donald Trump voitti Markku Ruotsilan mukaan kuoleman

Ruotsilan mukaan voimakkaasti kahtia jakautuneen kansakunnan ”synnit on sovitettu” nyt Trumpin toimesta.

– Donald Trump on nyt sovittanut kansakunnan synnit omassa ruumiissaan, Ruotsila kirjoittaa.

Ruotsilan kirjoitus on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa.

– ”Donald Trump on nyt sovittanut kansakunnan synnit omassa ruumiissaan”, analysoi dosentti Markku Ruotsila. Toisin kuin valheellinen ja puolueellinen valtamedia, Kokoomuksen Verkkouutiset ymmärtää Trumpin olevan Kristus, Jumalan Poika, uskontoihin perehtynyt toimittaja Samuli Suonpää kirjoitti.
 
vierailija
Ajatelkaa jos suomalainen fundamentaalikonservatiivikristitty professori jo sekoaa, mitä tapahtuu Yhdysvaltain äärioikeistokristittyjen kohdalla, joita on vielä aivopesty vuosia QAnon Deep State valkohattu/mustahattusalaliittosaduilla. Heille monelle Second Coming NYT on todellisuutta.
 
vierailija
vierailija
Ampumisesta selviämisen ja kajahtaneiden kannattajien pönkittämä Messiaskompleksi tekee Trumpista Yhdysvaltain presidenttinä entistä epävakaamman ja arvaamattomamman.
 
vierailija
Uusi uskonto syntynyt
Markku Ruotsila:
"Donald Trump on nyt sovittanut kansakunnan synnit omassa ruumiissaan. Hänen taakseen yhdistymällä kansakunnalle on tarjoutunut tie, perin heiveröinen mutta siltikin todellinen, ulos sitä jo aivan liian kauan raastaneesta kahtiajaon umpikujasta ja väkivaltaisen raivon noidankehästä. Nähtäväksi jää, suostuuko kahtiajaon kumpikaan osapuoli lopulta kulkemaan tuota tietä.

”EMME PELKÄÄ vaan sen sijaan pysymme vahvoina uskossamme ja uhmakkaana pahuuden edessä”, Trump itse sanoo nyt, kuin ihmeellä eloonjääneenä. Häntä kannattaisi kuunnella itse kunkin. ”Tällä hetkellä on tärkeämpää kuin koskaan, että seisomme yhdessä ja näytämme oikean luonteemme amerikkalaisina, pysymme vahvoina ja päättäväisinä emmekä anna pahan voittaa”.

AAMEN!
 

Yhteistyössä