Ihana Sanna Marin taas huipputehtävään

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
YES ilmoittaa ilolla, että Sanna Marin, Suomen pääministeri (2019–2023), on liittynyt YES-hallitukseen. Hänet nimitettiin virkaan 34-vuotiaana ja hänestä tuli maailman nuorin pääministeri vuonna 2019. Hän johti maataan globaalin pandemian aikana ja osallistui historiallisen nopeaan liittymisprosessiin NATOon Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Marin keskittyy erityisesti geopoliittisiin kysymyksiin, strategiseen autonomiaan ja johtajuuteen. Hän on myös äänekäs ihmisoikeuksien, kansalaisoikeuksien ja demokratian puolestapuhuja12.
 
vierailija
Voimia, jaksamista ja jaxuhaleja tämän palstan Sanna-lyttääjille heistä erityisesti Essolle. Perustakaa vertaisryhmä ahdistuksen lievitykseen jollekin hylätylle Esson huoltoasemalle. Jauhosäkit tai heinäpaalut sopivat hyvin istuimiksi.
 
vierailija
Sama uutinen alkuperäisenä:

YES is pleased to announce that
@MarinSanna
, Prime Minister of Finland (2019–2023), has joined the YES Board. Appointed at the age of 34, Ms. Marin served as the youngest Prime Minister of the world when taking office in 2019. Having led her country through the global pandemic and a historically swift accession process to NATO after the Russian invasion of Ukraine, she now specializes especially on topics of geopolitics, strategic autonomy and leadership. Sanna Marin is a vocal advocate of human rights, civil rights, and democracy.

On se vaan päällikkö!
 

Yhteistyössä