Ihana isäni!

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
Kun aina täällä äitejä kehutaa, siis mummeja, niin kehutaanpa nyt maailman parasta ukkia! Meille syntyy pian toinen lapsi. Miun isä eilen sanoi, että voi ottaa töistä vaikka viis päivää vapaata, kun vauva syntyy ja tulla meille hoitamaan alle 2-vuotiasta esikoistamme. Mies kun ei voi jäädä kotiin vauvan synnyttyä. Välimatkaa on noin 500km, mutta ukki ottaa ekan junan ja tulee sillä meille.

Ja voin olla varma, että kun tuun sairaalasta kotiin nyytin kanssa, täällä on ihanan siistiä ja hetkkuruokaa tarjolla :) Ja jos joku ajattelee, että helppohan se on eläkeläisten.. no isäni on 52-v. ja palkka reilut 4000 ainakin kuussa, joten ihan ilmasia ei nuo lomapäivät oo, mutta ei haittaa. Ihan mahtavaa. Voin olla rauhallisin mielin sairaalassa, koska lapseni on niin ukin tyttö. Jipii!
 
poitsuli
munki isä o ihana,mut ei vaa voi viettää aikaa lastenlastensa kanssa ku sai 7v sit aivoinfarktin ja kävely ei oikee onnistu ja puheki puuromaista ettei siit selvää saa,mut kyllä me poikien kaa siel muutama kerta vuodes käydää ja pojat tykkää pappasta kovasti =)
 
ap
Mut on lapsen mummikin ihan mahtava. Mummi tulee sit ekana viikonloppuna, kun vauveli on syntynyt. Ukilla vaan on sellanen työ, josta saa helpommin vapaata lyhyellä varoitusajalla ilman, että tarvii sitä perustella kenellekään.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja <3:
Mulle tuli ihan itku kun luin apn viestin. <3
Miekin oon ihan liikuttunut. Luulin, ettei iskä edes voi saada töistä vapaata ja moista en ikinä olis pyytänyt. Isä tietää, etten tahdo jättää tyttöä hoitoon muille, kuin hänelle ja äidilleni. Tyttö vaan on rakkain maailmassa. Huippuu on kans se, et mieheni ja isäni tulee hyvin toimeen, joten mieskin on tosi iloinen tästä.
 

Yhteistyössä