Ihan ihme aamu

Tuntui ettei sängystä pääse ylös. Väsytti vain ja silmät painui kiinni vaikka tuo nuorimmainen niin iloisena naureskeli pinnasängyssä. Ja nukkumaan laitoin illalla ennen kymmentä, ehdin siis nukkua reilut 8tuntia mikä on paljon verrattuna siihen mitä yleensä nukun.

Sitten kun sain itseni kammettua sängystä ja aloin laittaa aamupalaa lapsille, huomasin kauhukseni että kahvi on loppu. Soitto anopille että toisi kahvia, mutta sepäs olikin ehtinyt jo naapurikylälle hommiin. Että nyt sitten väsyttää.. |O Ja kauppaan en pääse vielä kolmeen tuntiin.

Mikä parasta, tänään on siivouspäivä. :'(
 
prinsessa
kakkonen heräsi normaaliin tapaansa klo 4.50 ja mulla iltavuoro. ois voinu nukkuu ees vähän pidempään et mie jaksaisin loppuun asti tänään. nyt jo väsyttää...

ja en ees juo kahvia.
 
mä hoipertelin sängynpohjalta 5.40 jotta oisin heränny kunnes töihin piti lähteä. ja vielä mitä! kuoleman väsyneenä täällä näpytelen menemään. *haukotus*

onneks meillä on torstaisin siivouspäivä ja mies ihan yksin siivos koko kämpän vaikka oli neljältä aamulla noussu ylös! torstai meillä siivouspäivä koska on niin ihana tulla kotiin perjantaina ku on siivottu.pääsee viikonlopun viettoon jo heti töistä tultua :)
 

Yhteistyössä