Ideoita pyykinkuivatukseen(aikuisten vaatteet)

  • Viestiketjun aloittaja Ddddd
  • Ensimmäinen viesti
Ddddd
Pää lyö tyhjää, tarvisin jonkun telineen, narun tms johon vois henkareilla ripustaa aikuisten vaatteet kuivumaan, systeemi ei sais viedä tilaa juuri ollenkaan.. Meillä on yks kuivausteline ja saan pari koneellista pyykkiä mahtumaan kun kuivaan siinä lastenvaatteet+alusvaatteet. Aikuisten vaatteet oon nyt kesän ajan kuivannu henkareissa eteisen naulakossa mutta nyt syksyn tullen tarvisin sen tilan takeille.. Kylppärissä ei voi kuivata huonon ilmanvaihdon vuoksi. Ideoita?
 
dddd
Viritä sellainen leuanvetotanko oviaukkoon. Siihen voi ripustella vaatteita. Tai sitten kattoon pari koukkua, joiden väliin virität narun/tangon ja siihen henkarit roikkumaan.
 
Ap.
No niin, näin helppoa se oli, kiitos vinkeistä. Leuanvetotanko meiltä jo löytyykin, ei oo vaan muuton jälkeen vielä viritetty paikoilleen. Täytyypä laittaa se kiinni :)
 
vieras..
En tiedä onko apua mutta meillä laitettiin kodinhoitohuoneeseen kolmen metrin metalli tanko ketjuilla katosta roikkumaan ja alapuolella on sitten seinään kiinnitetty haitari mallin telineet mitkä saa sitte seinää vasten kun/jos joskus tyhjänä. 8 hengen pyykkihuolto sujuu leikiten.
Entä kuivausrumpu? Meiltäkin löytyy ja en kuivaa kuin aluvaatepyykin, lakanat ja pyyhkeet siellä.
 
vierass
Meillä on pitkula kodinhoitohuone, jonka toisessa päässä on ulko-ovi, jota emme koskaan käytä. Heti oven vieressä on pesukone ja sen päällä kuivausrumpu. Ulko-oven päälle on laitettu tanko (jonka saa käännettyä pois seinän myötäisesti). Vaikka tanko ei ole pitkä (ehkä 60 cm), niin siihen saa hyvin laitettua kuivumaan vaatteet, jotka eivät mene kuivausrumpuun.
 

Yhteistyössä