Ideoita? Jotain makkarin oven eteen?

Ajateltiin vaihtaa makkarin paikkaa kun on niin kuuma nukkua jos takkaa lämmittää.

Ainut vaihtoehto on nykyiseen tietokonehuoneeseen joka on keittiön vieressä mutta kun "oviaukko" joka menee keittiöön niin siinähän ei ole ovea.

Ovea ei siihen laiteta koska jonkunajan päästä tulee keittiöremontti ja sillon tuo aukko peitetään kokonaan. Joten jotain pitäis keksiä nyt väliaikaisesti siihen?

En pidä niistä "hapsu"verhoista joita laitetaan roikkumaan. Jotain sermiä tai sen tapaista ajattelin mutta en ole mistään löytänyt.

Kertokaas ideoita.
 
Kuinka iso aukko on ja minkä muotoinen?
On helppo tehä "kelluva" rakenne.
On myös edullinen ja pientä tekemistä arki-iltoihin.

Ei jää jälkiä kun purkaa pois,vain muutama ruuvin ja listan reikä.
Voittaa hapsut,verhot ym. kirkkaasti.
 
ehjo
Alkuperäinen kirjoittaja chipin:
Joten jotain pitäis keksiä nyt väliaikaisesti siihen?
Kertokaas ideoita.
Oviaukon poistaminen, veikkaan että kyseessä on tyyppitalo, joten oviaukko on keittiön palomuurissa kiinni. Tulevan makkarin puolella lauta, insuliitti ja tapetti?

Kuitenkin. Todennäköisesti se peitetään puurakenteisena, joten tarvitaan joko samaa levyä, jota makkarissa tai sitten levytetään koko seinä uudestaan. Joka tapauksessa se oviaukon peittäminen siten, että tekee makkarin puolen valmiiksi on pienempi työ kuin se, että täyttää sen huoneen ensin ja tekee väliaikasen, jolloin joutuu tyhjentämään huoneen myöhemmin.

Itse peittäisin siis oviaukon makkarin puolelta kokonaan ensin ja tapetoisin huoneen. Se on päivän työ. Sitten ei tarvitse palata siihen uudelleen.
 
Itse en tapetista pidä, luultavasti maalaillaan. Kipsilevyähän tuohon oviaukkoon lyödään sun muuta sitten ja maalia päälle. Tämä on nyt siis tietokonehuone sekä vauvan huone. Kesällä vasta voidaan ehkä harkita sitä oven kokonaan peittämistä kun saahaan rahat säästettyä.

M-38 Normaali ovi tuossa on joskus ollut, en tiedä miksi ovat joskus poistaneet. Mitä tarkoitat kelluvalla rakenteella?

äitivain: Se kaappikin on tavallaan hyvä idea mutta meiltä ei sitä löydy ja tavallaan olen laiska pyyhkimään pölyä enkä tykkää että makkarissa on muutenkaan hirveästi hilpetööriä esillä :) Tai missään. Mahd vähän roinaa esillä on aina parempi :)

Muoks: Tapettia tuohon seinään ei myöskään saa laittaa kun tuossa toisellapuolen ovea alkaa pian tuo takan joku jännä seinä? Johon sai palotarkastajan mukaan vaan laittaa maalia. Liekkö tuohon ees tapettia pystyis pistämään. Huone on muuten jo remontoitu aijemmin valmiiksi mutta ovea ei peitetty koska sillon ei ollu vielä tiedossa keittiö remontti ja kun minulla mieli muuttui senkin asian suhteen niin keittiön järjestys tulee muuttumaan sittenkin samalla niin sillä tuo täytyykin saada peittoon.
 
ehjo
Alkuperäinen kirjoittaja chipin:
Kipsilevyähän tuohon oviaukkoon lyödään sun muuta sitten ja maalia päälle.
Eli loppuseinässä on jo kipsilevy?

kesällä vasta voidaan ehkä harkita sitä oven kokonaan peittämistä kun saahaan rahat säästettyä.
Kannattaa huomioida se todellinen kulu oven peittämisestä. Puutavara n.6e kipsilevy n.9e tasote 3e ja kiinnitystarvikkeet 5e. Sitten maalit.

Mielestäni oven postamisen vaiva on pienempi kuin makuuhuoneen uudelleen tyhjentämisen vaiva. Siksi en itse tekisi sitä kahta kertaa.
 
ehjo: Jos nyt tehdään makkari loppuun niin silti se oviaukko jää niin pirun rumaksi toiselta puolelta keittiöön päin :( Ja kun ei ole varma saanko uuden keittiön tänä vuonna tai se voi mennä helposti ensvuoden puolellekkin.. Kun kesällä pitää vielä talo maalata toiseen kertaa ulkoa ja alakerrast yhtä huonetta viimeistellä ja pihan kans hääriä..

Tosin eihän kaikkea voi heti saada. Kipsilevyä löytyy muualta seinistä. Tasoitettakin saattaa vielä löytyä..
 
ehjo
Alkuperäinen kirjoittaja chipin:
Tosin eihän kaikkea voi heti saada. Kipsilevyä löytyy muualta seinistä. Tasoitettakin saattaa vielä löytyä..
Näinhän se menee. Keittiön puoli on keittiön puoli. Sen jos jättää auki siksi aikaa, että saa suunnitelman tehtyä, niin sitten tietää, mitä sille tekee. Jos keittiön ikkuna on poistettavaa oviaukkoa vastapäätä ja sisäänkäynti keittiöön sivulta, niin voi olettaa, että keittiökalusteita tulee oviaukon päälle. Samalla, kun tekee keittiörempan, niin kannattaa tietysti laittaa lisäeristystä ja uudet putket ja viemärit. Niistä ei montaa euroa tule lisäkustannusta.
 
Keittiön ikkuna on viereisellä seinällä peitettävää oviaukkoa. Liesi ja vesipisteet jää omille paikoilleen, mutta kaappeja muuttaa toiselle seinälle lieden viereen jotka tulee peittämään tuon oven sitten toiselta puolelta.

Hitsi kun en muista mitä maalia tähän käytettiin.. Pitääpä ukkoa porisuttaa tuosta ovi asiasta, mahtaa se taas riemastua kun saa töitä lisää :D
 

Yhteistyössä