Hyvät sektion kokeneet äidit!

Haluaisin kuulla teiltä muilta sektion kokeneilta äideiltä, miten pian tulitte raskaaksi kun aloitte seuraavaa lastanne odottaa..?eli kauanko yrititte ennenkuin tärppäsi..? Luin netistä että raskaaksi tuleminen saattaa viedä enemmän aikaa kun on käynyt sektion lävitse. Esikoistani aloin odottaa heti ekalla yrittämällä ja nyt takana kaksi kiertoa ovulaatiostestien avulla ja en ole raskaana vaikka muuten puitteet olivat kohdallaan. Toki joillakin saattaa mennä yrittämiseen monta kuukautta jopa vuosi, mutta haluisinkin nyt kuulla miten teillä muilla on onnistunut..? Esikoiseni on syntynyt kiireellisellä sektiolla 02/2010 ja paranin sektiosta hyvin ja aika nopeastikin, sektio meni siis kaikinpuolin hyvin. Lääkäri ja neuvola sanoivat että synnytyksestä synnytykseen tulisi olla 2 vuotta välissä joten senkin puolesta ei ole ongelmaa mutta mietinkin että vaikuttaako tuo sektio siihen ettei vielä ole tärpännyt..? ja tässä on toki vasta kaksi kiertoa yritystä takana etten halua sillain "valittaa" että miksei onnistu vaan haluan pikemminkin kuulla muiden kokemuksia asiasta. Jokaisellahan tuo raskaaksi tuleminen vie oman aikansa, jotkut tulevat raskaaksi heti ja toiset taas kuukausien jopa vuosien päästä..joten laittakaa omia kokemuksia kiitos ja ihanaa syksyn jatkoa kaikille ja plussatuulia yrittäville!
 
"äitix3"
Meidän kuopus syntyi hätäsektiolla tasan vuosi sitten, ja minä meen rv:lla 9 nyt, ekasta kierrosta tärppäsi.

Aika jännä et mulle ei tollasta 2 vuoden "sääntöä" sanottu, nytkin ku juttelin synnytyslääkärin kanssa, niin sanoi et ihan riittävä väli meillä jäänyt.
 
kiva kuulla että toivoa on..=) pitää vaan jatkaa sitkeästi yrittämistä! Pikkukakkonen olisi enemmän kuin toivottu, samoin kuin ensimmäinenkin oli aikanaan..ja oishan tolle kivaa saada jo seuraakin..=) mutta kiitoksia jo kovasti näistäkin vastauksista! Ja lisää kokemuksia saa tulla kertomaan..=)
 
ei se sektio varmaan siihen hedelmöittymiseen niinkään vaikuta mutta se kohtuun kiinnittyminen saattaa olla hankalampaa sektioituun kohtuun..niin ainakin joidenkin tietolähteiden mukaan..? mutta pääasia että mahdollisuuksia on tulla raskaaksi..=)
 

Yhteistyössä