Hyvää yötä Kouvola, nyt lähti Sairaala. Aiemmin lähti tehtaat

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onneksi minulta jäi tuo haastattelu katsomatta. Ymmärrän hyvin korpiseutujen elämää. Olenhan sieltä itsekin kotoisin. Muistan ikuisesti lapsuudestani tapaturman, joka sattui pikkusiskolleni. Menimme kunnan sairaalaan, ja pihassa linnut rääkyivät pahaenteisesti. Lähdimme ajamaan suoraan Kuopioon. Vierailimme siellä sitten useina viikkoina. Eniten jäi mieleeni vierailu lelukaupassa, jossa ostimme siskolleni ihanan nuken.
En muuta takaisin kehä kolmosen ulkopuolelle. Helsinki on vielä siedettävä terveyspalveluineen. Yleensä käyn yksityisellä lääkärillä. Aikoja on lähes mahdotonta saada säälliseen odotusaikaan. Ministeriksi pääsee kuka tahansa. Onhan heitä ollut riittämiin, ja nykyisessä hallituksessa liiankin kanssa.
Seuraavaksi alan lämmittää lasagnea. Toivottavasti maku on parempi kuin eilen uunista ottaessani. Valmiskastikkeet ovat persiistä suoraan sanoen. Sama pätee kehnoihin päättäjiin. Heistä jää vain huono maku suuhun ikiajoiksi. Aurinko alkoi paistaa täydellä terällä, kun survaisin viimeisen lauseeni. Jälkiruoaksi käyn ostamassa suklaata, koska se nettilaskimen mukaan on vielä ennen alvin korotusta 30 senttiä edullisempaa.
Ps. Nyt nettini soittaa laulua Sisar hento valkoista. Laulajana Jori Malmsten.
Lapsuudessani radio soi noita ihania lauluja. Kiitos seurasta ja voikaa hyvin tässä sotkujen maailmassa.
👍💐
 

Yhteistyössä