Hyvä turvaistuin?

  • Viestiketjun aloittaja viii
  • Ensimmäinen viesti
viii
Minkä turvaistuimen olette ostaneet kaukalon jälkeen? Kaikilla tuntuu olevan joko Britaxin Multitech tai BeSafe Izi Combi, joita myös kehutaan joka puolella. Tosin molemmat istuimet saaneet autoliiton testeisessä huonot arvostelut :/ Itselle kyllä nuo testit on yksi tärkeimmiistä valintakriteereistä, joten ei meille sit varmaan kumpaakaan noista... Eli mikä istuin ja oletteko olleet tyytyväisiä??
 
"annika"
meillä on gracon cosmic comfort s. ja toisena kiddyn confort pro. gracon istuin on ollut käytössä hyvä, mutta on aika pieni, eikä siihen tosiaankaan sovi 5 vuotiaaksi asti, niinkuin sitä markkinoidaan. mutta alle kolmevuotiaalle hyvä.
kiddyn istuin on istumamukavuudeltaan aivan ylivoimainen, helppo asentaa ja kevyt liikutella ja menee alakouluikään asti ja on toki testivoittaja saksassa, mutta sitli en aivan pientä siihen laittaisi kun on kasvot menosuuntaan. meillä on kaksvuotiaalla käytössä.
 
"vieras"
Autoliiton julkaisemien, viime vuosien testien jälkeen näyttää, että Cybex Pallas istuimet Isofixillä tai ilman ovat kaikkein suosituimpia. Kiddykin varmaan hyvä, mutta sitä vain niin harva liike näyttää ottaneen valikoimiin. Johtuneeko siitä, että Kiddyllä ei taida olla ISofix malleja, mutta Cybexillä monta versioita, kuten muitakin malleja pilvin pimein tarjolla.
 
"vieras"
Tiedän, että aloituksia on, mutta pitkälti jauhettiin niissä vain noista Britaxin ja Besafen istuimista. Siksi kysyin :)
Johtuu varmaan siitä, että noita huonosti testeissä menestyneitä istuimia kuten Britax ja Graco ja Brio joita Suomessa on myyty ikiajat melkein joka marketissa ja R-kioskilla on tyrkytetty täällä aina ja kaikille. Muualla maailmassa ovat muut oikeat huippumerkit olleet suositumpia ja nyt niitä on viimeisinä parina vuonna alkanut saada täältäkin. BeSafella on yksi testeissä pärjännyt malli, joka on älyttömän kallis ja hankala kiinnittää.
 
"Vieras"
Britax safefix plus. Pärjännyt testeissä hyvin vaikka kiinnitetään kasvot menosuuntaan. :) haittapuolena paino, mutta meillä ei ole haitannut, kun on vaan yksi auto.
 
..
Graco Cosmic Comfort S myös meillä. Kriteereinä oli, että sopi meidän autoon parhaiten ja antoi siellä lapselle parhaan lepoasennon. Palkki-istuinta eli Cybex tai Kiddy ei haluttu vielä reilun vuoden ikäiselle ostaa. Myöhemmin sitten, kun pikkusisar perii tuon Gracon.
 
"turvaistuin"
Meillä on Besafen Izi Combi turvaistuin ja ainakin meidän autoon sen sai kiinnitettyä hyvin ja tukevasti. Ei heilu eikä retkua minnekään suuntaan. Edullisesti hankittu,kun oli "vanhaa" mallia. Hyvältä turvaistuimelta vaikuttaa. Edellisen kerran ostin turvaistuimen v.97 joten onhan nuo mallit muuttuneet ja paljon. :) Silloin meillä oli Britaxit.
 

Yhteistyössä