Hyvä täyte kakkuun

dvss
tuorejuustoa 200g johon makua kuten pussi pätkiksiä sulana, geisha levy sulana, lakusuklaata (gluteiiniton, en oo varma)sulana, marjasosetta. ja maun mukaan tomusokeria.
flora vispi vaahtona.
sekoita makuaine tuorejuustoon, ja yhdistä vaahtoon.
tästä tulle reilu satsi moussea, josta riittää esim 4munan kakun väleihin ja päälle (ei pursotukseen asti, mutta jos pursotat vain päälle, niin tästä riittää hyvin
 
äiki
Mä tein vähän aikaa sitten täytekakun johon laitoin väliin sitruunarahkaa (valmista suoraan kaupan hyllylta) ja sitten hedelmäcoctailia (säilykepurkki). Valutin vaan nesteen pois hedelmistä ja sauvasekoittimella päristin ihan hienoks. Sillai kakun väliin et eka rahka ja sit survos, siis joka väliin kumpaakin. Paljon sai kakku kehuja että oli raikas. Ja kakku myös näytti kauniilta leikatessa. Jos se coctail survos tuntuu liian lötköltä ni laita sekaan vähän appelsiini tai aprikoosimarmeladia.
 

Yhteistyössä