Hyvä perheauto?

VIRPI66
Meillä on Chevrolet Transport tila-auto, enkä vaihtais pois mistään hinnasta. 7 penkkiä käytössä, muttapenkit saa tosi kätevästi taitettua pois jos ei tarvetta. Iso tavaratila-meillä aina paljon tavaraa(matkasänkyä, rattaat, tytöillä täyttyy olla omat laukut pienelläkin matkalla. Suosittelen!
 
Meillä on ihan tavallinen mitsubishi farmari ja useimmiten 5 henkeä ja välillä 6henkeä kyydissä. Mutta Turvaistuimet eivät kaikki kolme ainakaan mahdu vierekkäin takapenkille! Hyvin me on sillä silti pärjätty. Kakkos autona vanha Datsun 100A...
ihan se on omista tarpeista ja vaatimuksista kiinni mitä autolta odottaa.
 
Nää on yleensä aika maku/mielipide asioita mutta meillä on Skoda Octavia farmari ja ollaan kyllä siihen oltu tyytyväisiä, en osaa sanoa montako turvaistuinta sinne mahtuis kun meitä on vaan 3 henkeä (kesällä neljä). Mutta tavaratila on tosi iso mikä meillä on tärkee kun autoon pitää mahtua vaunut/rattaat ja koira ja ehkä matkatavaroitakin vielä joskus.
 
Maari
Meillä on nyt Volvo S60. Kahden naamamenosuuntaan istuvan kans menettelee, mut jos olis toinen penkki toiseen suuntaan tai tulis kolmas lapsi => turvakaukalo lisäksi, niin ei mahduttais. Pelkääjän paikalla etarilla kun on turvatyyny, niin siihen ei voi turvaistuinta laittaa. Takapenkillä mahtuu turvaistuinten lisäksi istumaan tosi pieni aikuinen (=minä :) ) mut autoon sisäänmeno tai poistulo todella hankalaa, pitää istua keskellä. Sit tavaratilan luukku on niin onneton, et rattaat todella hankala saada sisälle. Laukkuja sinne kyl mahtuu ihan hyvin.

Ennen meillä oli V40, joka oli muuten ihan näppärä, mut just tuplarattaiden pakkaaminen autoon tuskaista. Kolmen turvaistuimen kans mahtuminen oli kans aika heikkoa.

Ja näitä autoja ennen oli Ford Mondeo -farkku. Ajettavuus ihan jees, parkkeerattaessa farkku-Volvon rinnalla kuin laiva. Turvaistuimet mahtui todella hyvin. Kerran kyydissä turvavyöistuin, vauvan kaukalo, HTS-turvaistuin ja kuskin lisäks toinen aikuinen, eikä vielä turhan hankalaa ollut. Silloin reissattiin todella paljon, joten tavaraa mahtui kyytiin reilusti, liikaakin. Rattaat oli myös helppo nostaa, kun se takaluukun alareuna oli ihan tasainen, ei mitään inhottavia "kynnyksiä".

Tässäpä mun kokemukset ihan tavallisista perheautoista =)
 
meiltä löytyy opel zafira sen saa 7 henkilölle. hyvät tilat ja vaunut mahtuu hyvin taakse +muuta tavaraa kun viimiset penkit on alhaalla. (me kun reissaamme pari kertaa vuodessa 1000km yhteen suuntaan niin hyvä olla tilaa.)
meillä iso turvaistuin esikoisella.(hts) pian käyttöön tulee myös toinen istuin kun vauva syntyy.
hyvä ajettava ja muutenkin ollut hyvä! :)
 
jojoki
Moi!
Meillä on Volswagen Touran, mikä on aivan ehdoton ainakin meidän käytössä. Siinä on aina 7 paikkaa ja kaksi takimmaista saa piiloitettua silloin kun niitä ei tarvitse. Vielä jää vähän tavaroillekin tilaa vaikka takimmaiset penkin olisivat käytössäkin. Ajomukavuuskin on aivan mahtavaa.
 
Meillä on volvo V70 ja 3 lasta...1 turvaistuimessa matkustava+rottweiler ja Lastenvaunut.Jouduttiinkin ostamaan isompi auto kun monessa farmarissa tosi pieni tavaratila!Mondeo ja v70 taitavat olla tilavimmat farkut...volvo on kyllä ollut mukava ajaa ja muutenki fiksu auto... =)
 
Kale
Em. bemari on kyllä hyvä valinta, jos arvostaa ajo-ominaisuuksia ja pientä sisämelua. Suuremman kokoinen kuin V70 Volvo. E-sarjan Mersussa on tavaratila ehkä hieman suurempi, mutta taas sisätilat pienemmät eivätkä ajo-ominaisuudet ole samalla tasolla. Ja tuntuu muuten bemarin jälkeen Volvot sun muut tunnottomille leluille.
 
Ristoreipas
Ns. "tila-autot" ja katumaasturit ovat muuten kaikkea muuta kuin tilavia. Niissä saattaa olla matkustajille kohtuullisesti tilaa, mutta tavaratilat ovat lyhyitä ja korkeita. Lapsiperhekäytössä on tärkeää tavaratilan pohjan pinta-ala eikä nimellinen litramäärä. Kaksosten rattaat eivät edes mahdu jonkin Touaranin, Verson, Scenicin tai Zafiran tavaratilaan viiden matkustajan ollessa kyydissä. Yhden lapsen rattaat mahtunevat, mutta eipä sitten juuri muuta. Mutta otetaanpas jokin perinteinen farmari kuten Mondeo, V70, C5 tms., jossa on pitkä ja leveä tavaratila, niin mahtuvat vaunut ja vielä muitakin matkatavaroita.
 
Meillä Pontiac Transport, jossa paikat 7:lle. En vaihtais pois tai jos vaihtaisin niin Chrysler GRAND voyager tai Chevrolet transport olisi hyvä vaihtoehto. Meille Pontiac on aivan luksusta sillä olemme 4 henkinen perhe ja kaksi käyttää turvaistuinta. Välillä on anoppi mukana. Hyvin ollaan mahduttu, vaikka 6 paikkaa ollut käytössä ja Emmaljungan isot rattaat (2 rengasta irrotettuna), matkasänky sekä 5 hengen matkatavarat (4 päivän reissua varten) olleet mukana ja silti jokaisella ruhtinaallisesti tilaa istua ja matkustaa.
 

Yhteistyössä