Hyvä, Krista Kiuru!

vierailija
"– Ilmassa on synkkiä pilviä. Menetimme edellisellä kierroksella jo paljon paikkoja ja nyt leikkuri uhkaa jälleen, Kalajoen kristillisen opiston rehtori Niko Rantanenhuokaa.

Kalajoen opistolta valmistuu muun muassa lapsi- ja perhetyöntekijöitä.

Suositulle linjalle olisi tulossa väkeä paljon enemmän kuin mukaan mahtuu ja aikuispuolellekin on vuosien jonot."
Minne nuo sijoittuvat/ajautuvat?
 
vierailija
Misi kukaan ei vastannut tuohono_O
Olisiko kollegiallisuus?
"– Englannissa lääkehoitojen arviointiviranomainen NICE ei suosittele muistilääkkeiden yhteiskäyttöä, koska näyttö sen tehosta on riittämätön, Jyrkkä sanoo.

Fimea julkaisi joulukuussa selvityksen AKE-estäjien ja memantiinin yhteiskäytön hoidollisesta hyödystä. Jyrkkä oli mukana arviointiryhmässä, joka kävi läpi tutkimuskirjallisuutta, hoitosuosituksia ja rekisteriaineistoja.

Tulos ei ollut mairitteleva.

– Muistilääkkeiden yhteiskäytöllä on potilaalle niin pieniä suotuisia vaikutuksia, että ne ovat käytännön elämässä oikeastaan merkityksettömiä. Ja kaksi lääkettä tarkoittaa tuplasti haittoja, Jyrkkä sanoo.

Anne Remeksen kokemus yhdistelmähoidosta ei ole näin musta: osa potilaista hyötyy siitä selvästi, osa ei.

– Tarvitsemme kokeneita muistiasiantuntijoita, joilla on kliinistä silmää arvioida, kuka hyötyy yhdistelmälääkityksestä."
 
vierailija
Krista Kiuru ja Annika Lapintie eivät saaneet kokoomusporvaripresidentti Sauli Niinistöltä korkeita kunniamerkkejä isänmaan ja suomalaisten eteen tekemästään työstä bisnes-Soteväännössä valiokunnissa. Tämän "taistelun" ansosta meillä ei nyt ole tätäkin superkallista tolkunpurkulakia riesana, kuten taksilaki, kevytautolaki ja aktiivimalli. Moni Suomea tuhonnut kokpanssi sen sijaan sai prenikat rintapieleen isänmaan tuhoksi tehdystä työstään.
Prenikka?
 
vierailija
Krista esiintyi eilen Ylen Perjantai-ohjelmassa.
Katson ohjelman hetken kuluttua. Ihana huipputyyppi.
Hän on myös Sanna Marinin hyvä ystävä.
Katsoin ohjelman. Suosittelen Ylen eilistä Perjantai-laatuohjemaa juustohöylän kannattajille ja toimeenpanijoille. Kristalla on aina sana hallussaan.
Minulla ja Kristalla on yksi yhteinen piirre, joka liittyy ohjelman alkuun.
 

Yhteistyössä