Hyvä aikuisten sänky? Suosituksia?

Ooo
Siinähän se kysymys jo näkyykin, eli parisänky hakusessa ja mietin, kannattaako satsata kunnolla hyvälaatuiseen... no tietenkin varmaan kannattaa, mutta kuinka kalliiseen? Mitä kokemuksia on, onko esim. Hästens tai joku muu käytössä osoittautunut oikein erinomaiseksi?
 
Meillä on ihan kummallekin omat joustinpatjat (toinen on kovempi) ja sitten koko parisängyn levyinen 5cm paksu sijari. Itse kun en runkopatjoja tsm. halua. Eikä tuo toinen puolisko ole valittanut patjoista, vaikka ei aikanaan ollut niitä valitsemassa :) Ja itselle hyvät patjat ovat todella tärkeitä, muuten saisi joka aamu herätä särkyihin.

Laatuun kannattaa satsata ja joskus voi käydä tuuri. En muista minkä merkkiset patjat itselläni on, mutta ostettu jostain pohojammaan huonekaluliikkeestä. Itselleni tuli tämä patjasetti maksamaan 800e (uutena), oli joku kampanja sesongin viimeisistä patjoista ennen uutta mallistoa, mutta jos oikein ymmärsin pelkän sijarin ovh oli jotain tonnin paikkaan...

Edelliset patjat oli käytössä yli 15v ja tiedän että nekin superlonpatjat ovat olleet uutena laadukkaammasta päästä. Olemme siis aikanaan kotoa lähtiessämme ottaneet siskon kanssa ylimääräiset patjat parisänkyihimme, sillä vanhempani vaihtoivat ensin omat patjansa kalliisiin (mutta laadukkaisiin) Tempurin patjoihin, myöhemmin kummallekin ilmestyi oma sähkösäätösänkyversio Tempurin patjoilla. Eikä kyllä itselläkään pahaa sanottavaa ole niistä ensimmäisistä Tempureista mitkä tulivat lapsuudenkotiini, ovat tällä hetkellä vierashuoneessa patjoina ja monet yöt niiden päällä nukuttu :)
 
Ooo
Meilläkin on joku ASKOn perusjenkkisänky, eikä oikein enää iskussa, painaumat ja kuhmut. Ollutkin kyllä 8 vuotta, mut petari vaihdettu kyllä. Keväällä ehkä muutto, niin samaan konkurssiin voisi hankkia kunnon sängyn.
 

Yhteistyössä