Hunks-tanssija kieltäytyi syöpähoidoista, mitä mieltä

  • Viestiketjun aloittaja "Vieraana"
  • Ensimmäinen viesti
Niin, onhan se kamalaa saada avanne, jos vaihtoehtona on hyvin todennäköisesti kuolema lähivuosina... Ja kun se nyt on jo ainakin vuoden tuhlannut hyvästä ennusteesta, tilanne koko ajan huononee ja aika vähenee. Kuka pystyy loppuelämän viettämään täysin stressitöntä elämää...
 
Omahan on päätöksensä. Eikä välttämättä niinkään huono päätös.
En ole ollenkaan varma että haluaisin hoitoja jos mulla todettais syöpä.
Minun mielestäni tämä Kokki tuntuu kuvittelevan, että nuo vaihtoehto"hoidot" tepsivät ihan siinä missä "oikeat" hoidot ja parantuminen on vaan ajan kysymys, eikä kyse siis ole siitä että hän olisi valmis ns. hyväksymään kohtalonsa, mikäli ei tuosta toivu. Hän ei tunnu tunnustavan tosiasioita.
 
"hmm"
syöpähoidosta kieltäytyminen ymmärtäen ja hyväksyen mahdollisen ja tilanteesta riippuen todennäköisenkin kuoleman on mielestäni ymmärrettävä päätös.

tuo henkilö vaikuttaa valitettavasti vain tyhmältä... on niin hyvä olo ettei aio hyvän ennusteen aikana aloittaa syöpähoitoa. surullista, koska sitten kun se olo romahtaa, niin ennuste ei ole enää ollenkaan niin lupaava. terveelliset elämäntavat eivät ole parannus jo kehittyneeseen syöpään. niillä voi yrittää välttää karsinogeenejä ja syövän saamista, mutta se ei ole silloinkaan itsestäänselvyys ettei syöpää kumminkin voi saada.
 
Narnia
Oma läheinen on taistellut lähes 3 vuotta syövän kanssa. Alkoi paksusuolensyöpänä ja levisi siitä sitten muualle. Hoitoja on annettu sen mitä on voinut. Pitkään on ollut jo tiedossa, että ei parana. On nyt saattohoidossa.

Olen myös itsekin sairastanut syövän kaksi kertaa enkä kyllä ymmärrä tuollaista hoidoista kieltäytymistä.
 
Minusta hänen saamansa julkisuus asialla on huolestuttavaa, kun kukaan ei samalla ota vaikka jotain asiantuntijaa siihen kertomaan perustietoja näistä jutuista. Ikänsä stressitöntä elämää eläneillä luostariasukeillakin todetaan syöpää, samoin kuin vaikka huolettomia päiviä eläneillä rakkailla lemmikkieläimillä. Soluista on tullut poikkeavia normaalista, siksi syöpä. Epänormaalit solut poistettava tai tapettava.
 
"femin"
Todella älyttömiä kommentteja tuolla...
Eiköhän tuo itse tiedä missä kohdassa suolta se kasvain on, joten voi ihan hyvin olla, että leikkaukseen menemällä joutuisi koko loppuelämän elämään avannepussin kanssa. Eikä se ole niin helppoa mitä jotkut tuntuvat kuvittelevan... Avanne voi vaikuttaa melkoisesti minäkuvaan, rajoittaa seksielämää ja voi vaatia reilun tunnin hoitoa joka päivä (suolihuuhtelut yms.).
Uskon kyllä, että syövästä voi parantua muutenkin, kuin sytostaateilla, mutta silti epäilen ettei akupunktio ja meditointi tuo apua... Ehkä olisi fiksuinta syödä sellaista ruokaa, joka ihan tiedettävästi vaikuttaa syöpäkasvainten pienenemiseen, kuten graviolaa ja havupuu-uutetta?
 
colin
Niin, onhan se kamalaa saada avanne, jos vaihtoehtona on hyvin todennäköisesti kuolema lähivuosina... Ja kun se nyt on jo ainakin vuoden tuhlannut hyvästä ennusteesta, tilanne koko ajan huononee ja aika vähenee. Kuka pystyy loppuelämän viettämään täysin stressitöntä elämää...
Nykyään pystytään useimmiten tekemään ohutsuolesta toimiva ratkaisu. Ohutsuoli yhdistetään peräaukoon. Jos syövän tuhoama paksusuoli ja peräsuoli poistetaan ajoissa, syöpä ei useinkaan ole ehtinyt levitä ja pystyy elämään lähes normaalia elämää. Paksusuolen poisto ja ohutsuolesta tehtävä ratkaisu (j-pussi tms.) on tavanomainen esim. colitis ulcerosaa sairastaville. Jos avanne joudutaan tekemään, se on yleensä väliaikainen syystä että leikkaus tehdään joskus monessa osassa.

On melkoista typeryyttä olettaa syövän paranevan ruokavaliolla tai vaihtoehtohoidoilla. Niillä ei ole syövän paranemisen kannalta merkitystä. On todella törkeätä että jotkut uskottelevat luontaishoitojen parantavilla vaikutuksilla ja rahastavat hyväuskoisia sairaita ihmisiä.
 
"Hei!"
Olen sairastanut rintasyövän ja stytostaatteja oli määrätty 6 kertaa mut en voinut ottaa kuin 4 kertaa koska olisin niihin varmaan kuollut. Olo oli karmaiseva, kun vesikään ei tahtonut pysyä sisällä ja illalla nukkumaan ruvetessa ajattelin että olenkohan aamulla enään elossa. Siksi ymmärrän jos ihminen haluaa kokeilla ruokavaliota, olihan tv:ssä ohjelma jossa mies selviytyi raakavihreällä ruokavaliolla ja syöpä katosi, vaikka oli jo kuolemaan tuomittu. Itsekkin käytän päivittäin raakaa valkosipulia ja syön silloin tällöin raakaa kaalia jotta syöpä pysyisi kurissa, mutta eihän sitä tiedä auttaako.. Muutenkin ihmisen pitäisi syödä oman veriryhän mukaista ravintoa, mutta suomesta ei kaikkia aineksia saa. Mielenkiintoinen kirja luettavaksi on Syö oman tyyppisi mukaan.
 
"Juupsis"
Luonnonvalinta toimii sitten nykyisin näin ja karsii 'heikommat ' yksilöt. Siinä mielessä tekee muille palveluksen, kun jäljelle jäävät näkevät näiden 'hoitojen' tehottomuuden.
 
vierailija
Seiskan mukaan Jani leikattiin viime viikon tiistaina kirurgisessa sairaalassa. Lehden mukaan kasvain saatiin kokonaan poistettua, mutta lääkäreiden mukaan leikkauksesta toipuminen vie useita viikkoja.
Leikkauksen myötä Jani joutuu elämään loppuelämänsä pysyvän avanteen eli ulostepussin kanssa.
Jani on jutun mukaan ollut todella väsynyt leikkauksen jälkeen. Myös raju kipulääkitys on heikentänyt hänen oloaan.
 
vierailijatttt
No kokeili kuitenkin toisenkin tien. Avanteen tekohan taisi olla yksi niistä mitä tämä henkilö "pelkäsi". Ymmärrän sinällään koska varmadti vaikuttaa harrasteisiin ja elämään yllättävän paljon jos katsotaan hänen työtää esimerkiksi.
 
Vai on leikattu. Olisi varmaan päässyt silloin pienemmällä leikkauksella alunperin. Toivottavasti ei ole lähetellyt etäispesäkkeitä nyt se kasvain.

Vähän vastuutonta uutisointia ollut asiasta, kun on niin ylimalkaisesti kerrottu syövän laadusta, hoitomahdollisuuksista jne, mutta näistä kaikista hänen ruokavalioista on kyllä puhuttu. Joku voi sitten luulla että tuommoinen toimii. On tyhmää olla menemättä tarkastuksiin.
 

Yhteistyössä