Huimaus

Mulla on viime aikoina ollut useita huimauskohtauksia/ päivä. Istuessa, seisoessa, kävellessä...
Osaisko kukaan kertoo, mistä moinen voi johtua?
Joskus pitää oikein ottaa kiinni jostain, kun on tunne, että kaatuu.
Lääkäriin vissiin kannattais mennä?
 
Mullakin on ollut huimauskohtauksia, varsinkin kun nousee seisomaan. Saattaa johtua esim. matalasta verenpaineesta, matalasta hemoglobiinista tai jos niskat ja hartiat ovat jumissa vauvan/lapsen imettämisestä ja kantamisesta johtuen. Itselläni oli ainakin tuo viimeinen vaihtoehto. Verenpaineen ja hb:n voi tarkistuttaa kun käy vauvan/lapsen kanssa neuvolassa, tai käydä lääkärillä. Minulla auttoi hartiahieronta jumittuneisiin lihaksiin.
 
Hei!
Onko sinulla lapsia? Hoidatko kotona? Jos huimaa niin en ihmettele. Verenpaineen kanssa ei kannata leikkiä. Osta verenpainemittari tai käy mittauttamassa se terv. keskuksessa. Saat heti oitis ohjeet kuinka menetellä. Jos huimaus johtuu verensokerista, niin sekin pitää oitis mittauttaa. Älä jää yksin huimausten kanssa vaan ota oitis yhteys lääkäriisi. :hug:
 
Hei!
Onko sinulla lapsia? Hoidatko kotona? Jos huimaa niin en ihmettele. Verenpaineen kanssa ei kannata leikkiä. Osta verenpainemittari tai käy mittauttamassa se terv. keskuksessa. Saat heti oitis ohjeet kuinka menetellä. Jos huimaus johtuu verensokerista, niin sekin pitää oitis mittauttaa. Älä jää yksin huimausten kanssa vaan ota oitis yhteys lääkäriisi.
 

Yhteistyössä