HUHUU; kunta-alan palkoista äitiyslomalle jäädessä tietävät?

Olen siis kunta-alalla töissä ja nyt osittaisella hoitovapaalla 30h/vko. Jos jään tältä suoraan uudelle äitiyslomalle, niin onko se työnantajan maksama 3kk:n palkka saman suuruinen kuin nytkin saamani?

Lähinnä ajan tällä takaa sitä, että kuinkahan asian voisi junailla niin, että saisin täyden palkan tuolta 3kk:lta.. auttaisikohan se edes, että lopettaisin osittaisen hoitovapaan paria kuukautta ennen äitiyslomalle jäämistä ja siis tekisin sen välin täysiaikaista työtä? Vai laskeekohan ne joltain ajalta keskiarvon palkasta.

Onko kellään kokemusta / muistikuvia? Tahtoo kaupungilta rahat omaan pussiin :saint:
 
Alkuperäinen kirjoittaja no:
kauan oot ollu osittaisella hv:lla? jos sun toissavuoden tulot on normaalit, niin sähän voit pyytää laskettamista niiden mukaan, kai?
tarkoitatko sitä Kelan äitiyspäivärahan suuruutta? Sitä tulen saamaan edellisen äitiyspäivärahan verran korotettuna joillain indekseillä (siis voi käyttää sitä, jos saa 2 lasta kolmessa vuodessa), mutta en kyllä oikein usko että kaupunki palkanmaksajana tekisi samoin.. hmm, täytyy vissiin kysellä joku päivä palkanmaksajalta suoraan, mut kun ei haluis, kun ne on niin kankeita kertomaan mitään!

ja niin, olen ollut osittaisella nyt kolmisen kuukautta, aloitin tällä suoraan hoitovapaalta paluun jälkeen.
 

Yhteistyössä