Huhtitaaperot 09 ~PK-seudun treffaajat~

kyllä mun puolesta voidaan joululahjat hankkia, elsalle ainakin kelpaa rapisevat paketit =) mutta ei varmaan kannata stressiä ottaa asiasta, että jos ei ehdi kaupoille, niin jaetaan lahjat sitten tuojien kesken tmv. vai osaaks nää tän ikäset jo suuttua, jos ei saakaan lahjaa...??

eejk, meitä on kaikenikäsiä äitejä ;)
 
No voi tutsa ja hemuli. AAMkin sanoi ettei pääse, toivottavasti muut sentään. Tuokaa jotain syötävää, jos jaksatte ja lahjakin on ihan kiva juttu. Laitan vielä kadakille ja Napille muistutuksen, koska heistä ole kuulunut päivän sopimisen jälkeen..

Huomiseen.

Tilia ja Silja
 
Moikka, me siis vieläkin vähän kipeitä (tikrulla antibiootit korvaan ja mulla muuten vaan flunssa) ja mun oma olo on jo niiiiiiiiiiin raskas :/ yritetään kovasti tulla, mutta en voi 100% luvata kuin vasta sillä hetkellä, kun pitäisi hypätä autoon. Tänään oli neuvolalääkäri ja hän sanoi, etten saa enää lähteä minnekään pidemmälle, kuulemma jo vähän pehmennyt paikat. Huih. Silti voi mennä pahimmillaan 5 viikkoa...
 
Hienoa Manna ja tsemppiä ja voimia kadakille! Tänne vaan.

Ilmoitan kuitenkin että Silja meni aika tukkoiseksi viime yönä ja nyt on nuha, mutta ei muita oireita, reipas tyttö. Päiväkotilaisille tämä ei varmaan poikkea mitenkään siitä, mitä hoidossakin tapaa, mutta kotihoidossa olevat voivat harkita, tulevatko altistumaan nuhalle.

Tervetuloa.
 
hei mamat, musta ei kyllä tänään irtoa pikkujouluseuraa :( olo on vaihteeksi ihan kamala ja kurkku ihan turvonnut ja aristaa. ihanaa tää jo kohta 2 kuukauden sairastelu raskaana. tuntuu, ku aina just ku luulee, että alkaa olla parempi, iskee joku uusi sadoista eri viruksista ja sit taas muutaman päivän ihan kanttuvei. tai sit vaan vanha pöpö aaltoilee. en tiedä.
 
Heip. Tuolla omassa pinoissa jo vilauttelin asiaa vertaistuen tarpeesta brunssin merkeissä.. Kuinka moni olis innokas treffailemaan taas pitkästä aikaa lauantai tai sunnuntaimerkeissä? Helmikuussa? Vaikka 12. tai 19. päivä?
 
hei, brunssi on aika loistoidea :) meillä ei varmaan ole mitään sovittuna 12. eikä 19. pv, joten mukana ollaan :wave: en tiedä olitko nappi ajatellut, että teillä nähdään, mutta jos näin, niin meidän auton kyytiin pääsee sitten itä-helsingistä toinenkin taapero ja mamma.
 
Heips

Me voitais yrittää tulla myös, kunhan päivän aikatauluun sopii. Brunssi olisi siis ilmeisesti aamupäivällä, vai kuinka? Täytyy toisaalta katsoa, mahtaako Silja olla terve, kun tänään alkoi varsinainen päiväkotiura... Tosi hyvin oli kuulemma mennyt, toivottavasti jatkuisikin.

Hauskaa kuinka moni tähän ehtii hetkessä vastaamaan, vaikka ei kovin usein ole itse palstalle kirjoittamassakaan. Aika moni siis taustailee ja lueskelee juttuja kyllä.
 
Heipsuli.

Mä joudun skippaamaan brunssin. :(
Sain ajan odottamiini tutkimuksiin ja kuinka ollakaan kuvausaika sairaalassa onkin juuri lauantaina ( :O ).
Ja koska tutkimukset tehdään Porvoossa on ihan auttamatta ulkona että mitenkään päin ehtisin mukaan.

Harmittaa kun niin odotin, että nähdään pitkästä aikaa.
 
Moi! Meille edelleen sopii toi ens lauantai.. mut kuinka moni on sillon pääsemässä? Vai siirretäänkö suosiolla viikko eteenpäin, jos sillon pääsis useempi? Mites teillä Tilia on toi seuraava la? Entäs Ruttana? Vaaveli? Manna? Piin? Hemuli? Kadak? Superheppuli? Tutsa? AAM? ja kaikki uudet ja muutkin joita en muistanu..
 
Eieieiei, meille kävis just nyt. Järkkäilty niin että mies on töissä koko viikonlopun, koska meillä on näin hauskaa menoa. :popcorn:

Nähdään me sitten Nappi ja Konsta, jos muut ei ilmoittaudu! Onko toi brunssi teille ainoa sopiva, vai käykö päiväunien jälkeen iltapäivällä? Aamupäivä on niin mielettömän lyhyt, mutta iltapäivällä olis hyvin aikaa. Meillekin voi kyllä tulla.
 
meille sopii myös tämän viikon lauantai, aamupäivä tai alkuilta parhaiten. mies on illan menossa, että sinällään iltakin olisi ihan ok. mites ruttana, ootko sä koko päivän tutkimuksissa vai ehtisitkö mukaan, jos illalla nähdään?

muista pk-mammoista olisin mielelläni mäkin kuullut, meneeköhän viesti enää edes kaikille perille tätä kautta? :confused:
 

Yhteistyössä