hoitajia

  • Viestiketjun aloittaja minäpä vaan
  • Ensimmäinen viesti
ei todellakaan saada :( edes parin tunnin hoitoon päivällä...ihan turha haaveilla että pääsis miehen kaa joskus johonkin :ashamed: tuntuu et pari sukulaista eivät tahallaankaan ota vkl hoitoon,että päästäs viihteelle,ihme tekosyitä joka kerta!ottaa pannuun!!!
 
Me saadaan.Kummit ja isovanhemmat asuvat kaikki parin kilsan säteellä.Tosin silloin,kun lähdemme iskän kanssa viihteelle on poika aina anopillani,oma äitini ei siedä juomista eikä ota poikaa silloin hoitoon.Ajattelee vissiin,että ei saada muualtakaan hoitajaa ja ei siis voida lähteä.Aina on hoito järjestynyt.
 
No me ei vielä olla oikein edes haaveiltu yhdessä tuulettumaan lähtemisestä, ja kyllähän tuo vaikeeta oliskin. Kummit asuu 600 kilsan päässä, toinen mummo 300 ja toinen 700 kilsan päässä... :\| Eikä sitä oikein muille halua vielä vajaa nelikuukautista jättääkään. Kerran oli erään kaverin äiti tytön kanssa sen aikaa, että päästiin lätkämatsissa käymään.
 
Saadaan helposti, sillä mieheni suku asuu samalla paikkakunnalla. Sisarukset ja serkut vielä lapsettomia, joten mielellään harjoittelevat meidän lapsilla. Mummi ja vaari ovat myös apuna, sekä isoisovanhemmat. Nuorimman kummit tulevat myös tarvittaessa hoitamaan, joten meillä taitaa tilanne olla paras mahdollinen =)
 

Yhteistyössä