Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
hirvenliha
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 5529362, member: 589"]</p><p><strong>Hirvipata </strong></p><p></p><p>400 g hirven filettä (tai muuta hyvää osaa) </p><p>1 litra kanttarelleja </p><p>10 katajanmarjaa </p><p>2 sipulia </p><p>2 rkl vehnäjauhoja </p><p>2 dl lihalientä </p><p>1 1/2 dl kuohukermaa </p><p>persiljaa </p><p>suolaa </p><p>valkopippuria </p><p></p><p>1. Kuullota ensin sienet pannulla. </p><p>2. Sen jälkeen ruskistetaan liha pannussa. </p><p>3. Lihan kanssa toimitaan kuten poronkäristyslihankin kanssa. </p><p>4. Liha otetaan pakastimesta, ja leikataan ohuiksi siivuiksi ennen kuin se on kokonaan sulanut. </p><p>5. Lisää lihaa pienissä erissä pannulle, ettei pannu jäähdy liikaa. </p><p>6. Kun liha on ruskistunut lisätään sekaan hienoksi silputtu sipuli. </p><p>7. Kun sipuli on kuullottunut.</p><p>8. Lisätään mausteet ja sienet. </p><p>9. Seuraavaksi sirotellaan vehnäjauhot päälle ja jatketaan paistamista. </p><p>10. Hetken kuluttua lisätään lihaliemi ja kerma. </p><p>11. Annetaan kiehua muutama minuutti. </p><p>12. Ennen tarjoamista sirotellaan persilja padan päälle. </p><p>13. Saman ruoan voi valmistaa myös poronlihasta.</p><p></p><p><strong>Hirveä pannussa</strong> </p><p></p><p>400 g hirvenlihaa </p><p>100g siankylkeä </p><p>2 - 3 sipulia </p><p>2 rkl öljyä </p><p>suolaa ja pippuria </p><p>6 katajanmarjaa </p><p>2 dl metsäsieniä </p><p>1 rkl tomaattipuretta </p><p>2 valkosipulinkynttä </p><p>2 dl lihalientä </p><p>persiljaa </p><p></p><p>1. Leikkaa hirvenliha ja läski suikaleiksi. </p><p>2. Kuori sipuli ja pilko se. </p><p>3. Lämmitä öljy riittävän suuressa paistinpannussa. </p><p>4. Paista hirvenlihat, siankylki ja sipulit. </p><p>5. Mausta suolalla ja pipppurilla maun mukaan. </p><p>6. Lisää murskatut katajanmarjat ja pilkotut sienet ja anna hautua kannen alla. </p><p>7. Sekoita muutaman kerran etteivät aineet pala pohjaan. </p><p>8. Lisää tomaattipyre, purista valkosipulin kynnet ja lisää lihaliemi. </p><p>9. Tarkista maku, ja ripottele päälle persiljaa. </p><p>10. Tarjoa perunoiden ja viinimarjahyytelön kera.</p><p></p><p><strong>Hirvipata</strong></p><p>(4 annosta)</p><p></p><p>500 g luutonta hirvenlihaa </p><p>50 g savustettua siankylkeä </p><p>2 kpl sipulia </p><p>1 kpl porkkanaa </p><p>2 rkl Flora Culinessea </p><p>0,5 tl suolaa </p><p>1 tl mustapippuria </p><p>1,5 rkl vehnäjauhoja </p><p>2 dl olutta </p><p>0,5 dl vettä </p><p>1,5 rkl Knorr vasikkaliemitiivistettä </p><p>200 g ruusukaalia </p><p>2 rkl persiljasilppua </p><p></p><p>1. Paloittele liha kuutioiksi, noin 2-3 cm. </p><p>2. Leikkaa siankylki paloiksi. </p><p>3. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkana. </p><p>4. Ruskista siankylkipalat kevyesti rasvassa paistinpannulla ja siirrä pataan. </p><p>5. Ruskista myös sipulilohkot ja porkkanasiivut ja siirrä pataan. </p><p>6. Ruskista lihanpalat kahdessa erässä ja siirrä pataan. </p><p>7. Mausta suolalla ja pippurilla. </p><p>8. Lisää vehnäjauhot tasaisesti joukkoon. </p><p>9. Lisää olut, vesi ja liemitiiviste. </p><p>10. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. </p><p>11. Lisää ruusukaalit ja keitä vielä noin 5 minuuttia. </p><p>12. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. </p><p>13. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. </p><p></p><p>Muuta! </p><p>Hirvenlihan sijasta voit käyttää karjalanpaistilihaa. Pataan sopivia karjalanpaistilihoja ovat porsaan kassler ja naudan rinta (varaa molempia 250 g).</p><p></p><p><strong>Kastikelihat</strong></p><p></p><p>hirven lihaa kuutioina</p><p>voita</p><p>vettä</p><p>suola</p><p>aromisuola</p><p>valkopippuri </p><p>laakerinlehti</p><p>kokonainen maustepippuri</p><p>sipuli, valkosipuli</p><p></p><p>mausteet:</p><p>vaihtoehto 1) paprika, soijakastike</p><p>vaihtoehto 2) HP-tomaattikastike</p><p>vaihtoehto 3) valmis grillimarinadikastike</p><p>vaihtoehto 4) huokea punaviin, 1/2 ploi</p><p>vaihtoehto 5) 1/2 dl viinietikkaa</p><p>vaihtoehto 6) katajanmarjoja</p><p>vaihtoehto 7) timjami</p><p></p><p>1. Lihasuikaleet ruskistetaan voissa. </p><p>2. Kuumalle pannulle ei saa laittaa kuin 1/3 pannun pinta-alasta kerrallaan! </p><p>3. Tarvittaessa haudutetaan tarttunut liha vedellä ja kaadetaan haudeliemi uunivuokaan. Ruskistetut lihat kaadetaan uunivuokaan. </p><p>4. Maustetaan lihat ja lisätään vettä, jotta lihapalat peittyvät. </p><p>5. Lihat annetaan olla 150 asteessa usean tunnin ajan. </p><p>6. Jos uunin lämpötila on suurempi veden haihtumista on vahdittava. </p><p>7. Lihat lisätään kastikepohjaan siten, että kastike enää kiehahtaa.</p><p>8. Kastikkeen maku tarkistetaan vasta lihojen lisäämisen jälkeen.</p><p></p><p><strong>Karjalanpaisti</strong></p><p></p><p>8 dl hirvenlihaa kuutioina</p><p>8 dl sianlihaa kuutioina</p><p>sipuli</p><p>kokonainen maustepippuri</p><p>suola</p><p>2 laakerinlehti</p><p>vettä </p><p></p><p>1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. </p><p>2. Laita lihat uunipataan ja laita pata uuniin noin puoleksi tunniksi. </p><p>3. Käännä lihoja ja laita vielä uuniin noin 15 minuutiksi. </p><p>4. Lisää vettä, jotta lihat peittyvät. </p><p>5. Lisää mausteet. </p><p>6. Laita uuniin 3 tunniksi. </p><p>7. Tarkista välillä, että vettä ei ole haihtunut liikaa.</p><p></p><p><strong>Grillattu hirvipaisti</strong></p><p></p><p>1. Leikkaa hirvipaistista noin. 1,5 cm:n siivuja lihasyitä vastaisesti. </p><p>2. Nuiji lihat voimakkaasti. </p><p>3. Anna maustua grillikastikkeessa esim. yön yli. </p><p>4. Grillaa molemmin puolin noin 7 minuuttia.</p><p></p><p><strong>Hirvipata </strong></p><p></p><p>400 g hirven filettä (tai muuta hyvää osaa) </p><p>1 litra kanttarelleja </p><p>10 katajanmarjaa </p><p>2 sipulia </p><p>2 rkl vehnäjauhoja </p><p>2 dl lihalientä </p><p>1 1/2 dl kuohukermaa </p><p>persiljaa </p><p>suolaa </p><p>valkopippuria </p><p></p><p>1. Kuullota ensin sienet pannulla. </p><p>2. Sen jälkeen ruskistetaan liha pannussa. </p><p>3. Lihan kanssa toimitaan kuten poronkäristyslihankin kanssa. </p><p>4. Liha otetaan pakastimesta, ja leikataan ohuiksi siivuiksi ennen kuin se on kokonaan sulanut. </p><p>5. Lisää lihaa pienissä erissä pannulle, ettei pannu jäähdy liikaa. </p><p>6. Kun liha on ruskistunut lisätään sekaan hienoksi silputtu sipuli. </p><p>7. Kun sipuli on kuullottunut lisätään mausteet ja sienet. </p><p>8. Seuraavaksi sirotellaan vehnäjauhot päälle ja jatketaan paistamista. </p><p>9. Hetken kuluttua lisätään lihaliemi ja kerma. </p><p>10. Annetaan kiehua muutama minuutti. </p><p>11. Ennen tarjoamista sirotellaan persilja padan päälle. </p><p>12. Saman ruoan voi valmistaa myös poronlihasta.</p><p></p><p><strong>Hirveä pannussa</strong> </p><p></p><p>400 g hirvenlihaa </p><p>100g siankylkeä </p><p>2 - 3 sipulia </p><p>2 rkl öljyä </p><p>suolaa ja pippuria </p><p>6 katajanmarjaa </p><p>2 dl metsäsieniä </p><p>1 rkl tomaattipuretta </p><p>2 valkosipulinkynttä </p><p>2 dl lihalientä </p><p>persiljaa </p><p></p><p>1. Leikkaa hirvenliha ja läski suikaleiksi. </p><p>2. Kuori sipuli ja pilko se. </p><p>3. Lämmitä öljy riittävän suuressa paistinpannussa. </p><p>4. Paista hirvenlihat, siankylki ja sipulit. </p><p>5. Mausta suolalla ja pipppurilla maun mukaan. </p><p>6. Lisää murskatut katajanmarjat ja pilkotut sienet ja anna hautua kannen alla. </p><p>7. Sekoita muutaman kerran etteivät aineet pala pohjaan. </p><p>8. Lisää tomaattipyre, purista valkosipulin kynnet ja lisää lihaliemi. </p><p>9. Tarkista maku, ja ripottele päälle persiljaa. </p><p>10. Tarjoa perunoiden ja viinimarjahyytelön kera.</p><p></p><p><strong>Riistakäristys</strong></p><p></p><p>800 g käristyslihaa (poro/saksanhirvi tms.)</p><p>300 g pekonia</p><p>2 isoa sipulia</p><p>6 dl lihalientä tai tummaa lagerolutta</p><p>mustapippuria</p><p>muutama maustepippuri</p><p>suolaa</p><p></p><p>1. Käristä lihat ja sipuli kasarissa. </p><p>2. Lisää mausteet ja kaada päälle lihaliemi/olut. </p><p>3. Hauduta pienellä lämmöllä ainakin pari tuntia tai kunnes liha miltei hajoaa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 5529362, member: 589"] [b]Hirvipata [/b] 400 g hirven filettä (tai muuta hyvää osaa) 1 litra kanttarelleja 10 katajanmarjaa 2 sipulia 2 rkl vehnäjauhoja 2 dl lihalientä 1 1/2 dl kuohukermaa persiljaa suolaa valkopippuria 1. Kuullota ensin sienet pannulla. 2. Sen jälkeen ruskistetaan liha pannussa. 3. Lihan kanssa toimitaan kuten poronkäristyslihankin kanssa. 4. Liha otetaan pakastimesta, ja leikataan ohuiksi siivuiksi ennen kuin se on kokonaan sulanut. 5. Lisää lihaa pienissä erissä pannulle, ettei pannu jäähdy liikaa. 6. Kun liha on ruskistunut lisätään sekaan hienoksi silputtu sipuli. 7. Kun sipuli on kuullottunut. 8. Lisätään mausteet ja sienet. 9. Seuraavaksi sirotellaan vehnäjauhot päälle ja jatketaan paistamista. 10. Hetken kuluttua lisätään lihaliemi ja kerma. 11. Annetaan kiehua muutama minuutti. 12. Ennen tarjoamista sirotellaan persilja padan päälle. 13. Saman ruoan voi valmistaa myös poronlihasta. [b]Hirveä pannussa[/b] 400 g hirvenlihaa 100g siankylkeä 2 - 3 sipulia 2 rkl öljyä suolaa ja pippuria 6 katajanmarjaa 2 dl metsäsieniä 1 rkl tomaattipuretta 2 valkosipulinkynttä 2 dl lihalientä persiljaa 1. Leikkaa hirvenliha ja läski suikaleiksi. 2. Kuori sipuli ja pilko se. 3. Lämmitä öljy riittävän suuressa paistinpannussa. 4. Paista hirvenlihat, siankylki ja sipulit. 5. Mausta suolalla ja pipppurilla maun mukaan. 6. Lisää murskatut katajanmarjat ja pilkotut sienet ja anna hautua kannen alla. 7. Sekoita muutaman kerran etteivät aineet pala pohjaan. 8. Lisää tomaattipyre, purista valkosipulin kynnet ja lisää lihaliemi. 9. Tarkista maku, ja ripottele päälle persiljaa. 10. Tarjoa perunoiden ja viinimarjahyytelön kera. [b]Hirvipata[/b] (4 annosta) 500 g luutonta hirvenlihaa 50 g savustettua siankylkeä 2 kpl sipulia 1 kpl porkkanaa 2 rkl Flora Culinessea 0,5 tl suolaa 1 tl mustapippuria 1,5 rkl vehnäjauhoja 2 dl olutta 0,5 dl vettä 1,5 rkl Knorr vasikkaliemitiivistettä 200 g ruusukaalia 2 rkl persiljasilppua 1. Paloittele liha kuutioiksi, noin 2-3 cm. 2. Leikkaa siankylki paloiksi. 3. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkana. 4. Ruskista siankylkipalat kevyesti rasvassa paistinpannulla ja siirrä pataan. 5. Ruskista myös sipulilohkot ja porkkanasiivut ja siirrä pataan. 6. Ruskista lihanpalat kahdessa erässä ja siirrä pataan. 7. Mausta suolalla ja pippurilla. 8. Lisää vehnäjauhot tasaisesti joukkoon. 9. Lisää olut, vesi ja liemitiiviste. 10. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. 11. Lisää ruusukaalit ja keitä vielä noin 5 minuuttia. 12. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. 13. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. Muuta! Hirvenlihan sijasta voit käyttää karjalanpaistilihaa. Pataan sopivia karjalanpaistilihoja ovat porsaan kassler ja naudan rinta (varaa molempia 250 g). [b]Kastikelihat[/b] hirven lihaa kuutioina voita vettä suola aromisuola valkopippuri laakerinlehti kokonainen maustepippuri sipuli, valkosipuli mausteet: vaihtoehto 1) paprika, soijakastike vaihtoehto 2) HP-tomaattikastike vaihtoehto 3) valmis grillimarinadikastike vaihtoehto 4) huokea punaviin, 1/2 ploi vaihtoehto 5) 1/2 dl viinietikkaa vaihtoehto 6) katajanmarjoja vaihtoehto 7) timjami 1. Lihasuikaleet ruskistetaan voissa. 2. Kuumalle pannulle ei saa laittaa kuin 1/3 pannun pinta-alasta kerrallaan! 3. Tarvittaessa haudutetaan tarttunut liha vedellä ja kaadetaan haudeliemi uunivuokaan. Ruskistetut lihat kaadetaan uunivuokaan. 4. Maustetaan lihat ja lisätään vettä, jotta lihapalat peittyvät. 5. Lihat annetaan olla 150 asteessa usean tunnin ajan. 6. Jos uunin lämpötila on suurempi veden haihtumista on vahdittava. 7. Lihat lisätään kastikepohjaan siten, että kastike enää kiehahtaa. 8. Kastikkeen maku tarkistetaan vasta lihojen lisäämisen jälkeen. [b]Karjalanpaisti[/b] 8 dl hirvenlihaa kuutioina 8 dl sianlihaa kuutioina sipuli kokonainen maustepippuri suola 2 laakerinlehti vettä 1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. 2. Laita lihat uunipataan ja laita pata uuniin noin puoleksi tunniksi. 3. Käännä lihoja ja laita vielä uuniin noin 15 minuutiksi. 4. Lisää vettä, jotta lihat peittyvät. 5. Lisää mausteet. 6. Laita uuniin 3 tunniksi. 7. Tarkista välillä, että vettä ei ole haihtunut liikaa. [b]Grillattu hirvipaisti[/b] 1. Leikkaa hirvipaistista noin. 1,5 cm:n siivuja lihasyitä vastaisesti. 2. Nuiji lihat voimakkaasti. 3. Anna maustua grillikastikkeessa esim. yön yli. 4. Grillaa molemmin puolin noin 7 minuuttia. [b]Hirvipata [/b] 400 g hirven filettä (tai muuta hyvää osaa) 1 litra kanttarelleja 10 katajanmarjaa 2 sipulia 2 rkl vehnäjauhoja 2 dl lihalientä 1 1/2 dl kuohukermaa persiljaa suolaa valkopippuria 1. Kuullota ensin sienet pannulla. 2. Sen jälkeen ruskistetaan liha pannussa. 3. Lihan kanssa toimitaan kuten poronkäristyslihankin kanssa. 4. Liha otetaan pakastimesta, ja leikataan ohuiksi siivuiksi ennen kuin se on kokonaan sulanut. 5. Lisää lihaa pienissä erissä pannulle, ettei pannu jäähdy liikaa. 6. Kun liha on ruskistunut lisätään sekaan hienoksi silputtu sipuli. 7. Kun sipuli on kuullottunut lisätään mausteet ja sienet. 8. Seuraavaksi sirotellaan vehnäjauhot päälle ja jatketaan paistamista. 9. Hetken kuluttua lisätään lihaliemi ja kerma. 10. Annetaan kiehua muutama minuutti. 11. Ennen tarjoamista sirotellaan persilja padan päälle. 12. Saman ruoan voi valmistaa myös poronlihasta. [b]Hirveä pannussa[/b] 400 g hirvenlihaa 100g siankylkeä 2 - 3 sipulia 2 rkl öljyä suolaa ja pippuria 6 katajanmarjaa 2 dl metsäsieniä 1 rkl tomaattipuretta 2 valkosipulinkynttä 2 dl lihalientä persiljaa 1. Leikkaa hirvenliha ja läski suikaleiksi. 2. Kuori sipuli ja pilko se. 3. Lämmitä öljy riittävän suuressa paistinpannussa. 4. Paista hirvenlihat, siankylki ja sipulit. 5. Mausta suolalla ja pipppurilla maun mukaan. 6. Lisää murskatut katajanmarjat ja pilkotut sienet ja anna hautua kannen alla. 7. Sekoita muutaman kerran etteivät aineet pala pohjaan. 8. Lisää tomaattipyre, purista valkosipulin kynnet ja lisää lihaliemi. 9. Tarkista maku, ja ripottele päälle persiljaa. 10. Tarjoa perunoiden ja viinimarjahyytelön kera. [b]Riistakäristys[/b] 800 g käristyslihaa (poro/saksanhirvi tms.) 300 g pekonia 2 isoa sipulia 6 dl lihalientä tai tummaa lagerolutta mustapippuria muutama maustepippuri suolaa 1. Käristä lihat ja sipuli kasarissa. 2. Lisää mausteet ja kaada päälle lihaliemi/olut. 3. Hauduta pienellä lämmöllä ainakin pari tuntia tai kunnes liha miltei hajoaa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta vokaalia on sanassa AASI?
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Oikeiston kannatus on nousussa Romaniassakin
20 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Suomen vasemmisto listasi suomalaiset, jotka vallankaappauksen jälkeen teIoitettaisiin tai karkotettaisiin Siperiaan
54 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Maura Isabel vai Maura Ellen?
55 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Erittäin hyvää päivää kaikille!!!
Tänään 13:44
Rätti Väsynyt
3 Viestiä
Aihe vapaa
5.
"Donald Trump: Armeija kadulle. Donald Trump haluaa karkottaa 11–12 miljoonaa maahanmuuttajaa, mutta tarvitsee siihen armeijan apua."
Tänään 13:21
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Ukrainan naiset ovat isänmaallisia
Tänään 12:14
vierailija
14 Viestiä
Aihe vapaa
7.
"Somalian entinen poliisijohtaja: Älkää lähettäkö lapsia tänne koraanikouluun"
Tänään 10:52
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
8.
"Donald Trumpin laaja kannatus on osoitus rasismin hiipumisesta"
Tänään 10:38
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Ministeri Wille Rydman: "Helsingin väestökehitys on haitallista – ”Lähiöissä tikittää aikapommi”"
Started by vierailija
Tänään 00:35
Luettu: 142
Aihe vapaa
2.
Viro valmistautuu sotaan: Valmis evakuoimaan koko väestönsä ulkomaille ja räjäyttämään kaupunkinsa. Todennäköisin kohdemaa evakuoinneille olisi Suomi.
Started by vierailija
Tänään 10:14
Luettu: 142
Aihe vapaa
3.
Trump on vannonut olevansa "diktaattori" heti ensimmäisenä päivänä. Ensimmäisinä Kiina ja Venäjä taputtavat käsiään. Syttyykö siellä sisällissota?
Started by vierailija
Tänään 00:08
Luettu: 125
Aihe vapaa
4.
Miksi Euroopan pitäisi rahoittaa Ukrainan sotimista?
Started by vierailija
Tänään 10:16
Luettu: 123
Aihe vapaa
5.
Ei voi muuta kuin NAURAA!
Started by vierailija
Tänään 00:34
Luettu: 120
Aihe vapaa
6.
Ukrainan naiset ovat isänmaallisia
Started by vierailija
Tänään 12:14
Luettu: 113
Aihe vapaa
7.
Paljonko muuten teidän jouluruuista tehdään itse kotona?
Started by vierailija
Tänään 09:22
Luettu: 93
Aihe vapaa
8.
"Somalian entinen poliisijohtaja: Älkää lähettäkö lapsia tänne koraanikouluun"
Started by vierailija
Tänään 10:52
Luettu: 85
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
K/B-komposti 2.0
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
K/B-komposti
Latest: vierailija
2 min sitten
Aihe vapaa
3.
Haaveena vauva 2025
Latest: Heimi89
3 min sitten
Lapsen saaminen
4.
"Donald Trump: Armeija kadulle. Donald Trump haluaa karkottaa 11–12 miljoonaa maahanmuuttajaa, mutta tarvitsee siihen armeijan apua."
Latest: vierailija
3 min sitten
Aihe vapaa
5.
Erittäin hyvää päivää kaikille!!!
Latest: vierailija
8 min sitten
Aihe vapaa
6.
Miksi Euroopan pitäisi rahoittaa Ukrainan sotimista?
Latest: Palstapesu
9 min sitten
Aihe vapaa
7.
Kilttilässä nukutaan taas kolmistaan 🤭
Latest: vierailija
10 min sitten
Aihe vapaa
8.
Ukrainan naiset ovat isänmaallisia
Latest: vierailija
12 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
hirvenliha
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu