Hienoista vuotoa 7. viikolla

Onko kellään ollut tälläistä? Ja silti kaikki ollut ihan hyvin?

Kävin perjantaina ultrassa, jolloin todettiin hyvänmuotoinen sikiöpussi ja häivähdys ruskuiaispussista. Sikiötä ei näkynyt, mutta se ei kuulemma ole tässä vaiheessa vielä hälyttävää, sillä omienkin laskelmien mukaan ovis olisi ollut vähän myöhässä.

Eilen sitten illalla huomasin ihan hentoista rusehtavaa vuotoa, joka jatkuu samanlaisena edelleen. Ei siis ole yltynyt, muttei loppunutkaan. Mitä kummaa tuo voi olla? Nyt ei pitäisi vielä olla seuraavien kuukautisten aika.

Tänään siis menkkojen mukaan 6+4, oviksen mukaan 6+1.

Apua!

 
Kiitos Rosamunde! Mä etsinkin just kuumeisesti tietoa netistä, ja löysin samansuuntaisia kommentteja. Säikähdin tosi paljon kun huomasin tuon vuodon, mutta on tosiaan ainakin vielä ihan pientä ja ihan ruskeaa.

Kiitos :heart:
 
Noh, mulla oli just tollasta rusehtavaa vuotoa noilla viikoilla ja vkolla 7 varhaisultrassa näky vaan ruskuaispussi. Raskaus todettiin myöhemmin tuulimunaraskaudeksi :(. En halua pelotella, mutta sanon vaan, että myös näin voi huonossa tapauksessa olla... Aina vuoto ei siis ole normaalia/ "vaaratonta".
 
Mullakin oli rusehtavaa vuotoa yhden illan samoihin aikoihin. Tuli yhden illan ja loppui siihen.
Kaikki hyvin, ja viikkoja nyt 16+1.
Toivottavasti sinunkin vuotosi loppuu eivätkä ala kipujen kanssa ja muutu punaiseksi.
 
:wave: Täällä tuli myös ruskeaa vuotoa noilla viikoilla. Se yltyi jopa ihan kirkkaaksi verivuodoksi, jota tuli n. viikon verran. Kaikki oli kuitenkin ihan ok, vuodon syytä ei koskaan löydetty. Kävin yksityisellä varhaisultrassa, jolloin ultraava lääkäri lohdutteli että vaarattomat alkuraskauden vuodot ovat erittäin yleisiä, vaikkakin toki huolestuttavia äidin mielestä onkin... Onnellista odotusta ap:lle! :wave:

Snuupi ja :xmas: -tonttu 39+6
 
Mulla tuli rusehtavaa vuotoa rv 6+2, jolloin heti varasin ultraan ajan. Ultrassa 6+3 sikiön ja sykkeen lisäksi näkyi hematooma eli verenpurkauma. Diagnosoitiin uhkaavaksi keskenmenoksi, mutta 4/5 tälläisistä tapauksista jatkuu normaalisti joten vain 1/5:stä menee kesken. Lääkäri käski ottaa mahdollisimman rauhallisesti eli välttää kaikkea mikä nostaa sykettä ja sitä kautta verenvuotoa: liikunta, stressi, nostelut yms. Lääkärin jälkeen vuoto sitten heti melkein loppuikin eli kesti pari päivää.

Tiedän, että on hankala, mutta yritä vain ottaa mahdollisimman rauhallisesti ja toivotaan, että raskaus jatkuu normaalisti loppuun. Onnea odotukseen :heart:

malttamaton&huhtihippu rv 22+6
 
Muistan kun kävin yksityisellä ultrassa ja sanoin sit lääkärille siitä vuodosta niin se meni heti vakavaksi ja sanoi että yleensä noi vuodot johtaa keskenmenoon.

Olenkin nyt ruvennut epäilemään et mitä uskoa kun täälläkin tuntuu lähes kaikilla olevan jonkinmoista vuotoa mutta silti kaikki on lopulta mennyt hyvin(PAITSI MULLA ITSELLÄ).

Mihin siis enää voi uskoa kun luulis että lääkäreihin vois luottaa?
 
Mulla oli vuotoa rv 7-9 kesti 13 päivää ruskeaa ja vaaleanpunaista.
Sit rv 13, 4 päivää vuotoa samalla lailla.
Vauva kuitenkin edelleen mukana vahvasti.
Eli ei aina keskenmeno ja itselläni niitä on kaksi takana
samanlaisilla vuodoilla alkaneet...
kai se siis riippuu tilanteesta?

Vivvi+vaava 16+2
 
Kiitokset kaikille viesteistänne! Täällä vuoto ei ole ainakaan vielä yltynyt, eikä muuttunut veriseksi. Ei ole edes pikkuhousunsuojaan ehtinyt tänään, pyhkiessä vaan näkyy jos oikein tarkkailee... :D

Ensi maanantaina meillä on varhaisultra, joten eiköhän siellä viimeistään selviä miten tuolla menee ja onko tyypillä kaikki hyvin.

Kiitokset vielä! :heart:
 
Tervehdys kvart över! Muistaakseni kuumeiltiin samoissa pinoissa aikanaan joten heti alkuun sydämelliset onnittelut plussasta :hug:
Itselläni on kokemusta vuodosta raskauden aikana vain tuulimunan ajoilta, jolloin pikkuinen tuhruttelu alkoi rv11+jotain ja päivystyksessä sitten todettiin tuulimunaksi. Haluan kuitenkin valaa sinuun uskoa, sillä suurimmalla osalla tälläkin palstalla tuollainen tuhruttelu on ollut esim. limakalvoilta tulevaa, ei siis mitään vakavaa. Ja toisaalta: hyvä ystäväni vuosi todella pitkään loppuraskaudessaan ihan kirkasta verta ja "lorinakaupalla" ja täysin terve pieni poika sieltä syntyi!

Toivotaan, että kaikki on hyvin! Onnea odotukseen :heart:

Carmen ja Nirppu rv 21+3
 
Moikka Kvartti ;) Niin, mullahan oli kans ruskeaa tiputteluvuotoa alkuraskaudessa ainakin pari viikkoa putkeen, tais olla rv 6-8. Ei muuttanut missään vaiheessa väriään, eikä koskaan sen kummemmin selvinnyt mistä se tuli.

Pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä, että sullakin ois vaaratonta! :hug:

t. Piipi + typykkä 32+5
 

Yhteistyössä