hevostelevia kuumeilijoita?

Meilläkin kaksi heppaa pihassa ja yritys päällä... toivottavasti onnistuu rauhallinen ratsastus ja ainakin maastakäsin hommat raskauden aikanakin, kun vaihdoin hevostakin turvallisempaan ja rauhallisempaan ihan sitä ajatellen ettei enää raskaana / vauvan kanssa viitsi temuta luupäisen ex-ravurisuokin kanssa :)
 
Destello
Täälläkin kuumeilija, joka ei tosin omista enää hevosia mutta mielellään ratsastaisi jos paikka löytyisi.

Eihän ne hevoset mitenkään sitä yrittämistä estä, raskastahan se tulee raskauden aikana olemaan ja monia töitä (varsinkin jos hevoset on omassa pihassa) joutuu hieman välttelemään.

Minkälaisia kaviokkaita teillä on, jos saa udella? :)
 
Mä en usko että mitään töitä joutuu välttelemään, jos raskaus sujuu normaalisti :) Meillä on niin helppohoitoiset ja kiltit pollet, puokki ja lämppäri. Lämppäri on tiinekin, varsoisi ensi toukokuussa jos kaikki menee hyvin... :heart:
 
hei:) täällä myös yksi 3lapsukaisenäiti ja myös sitä neljättä kuumeilen:) hevoseni on vieraalla, ihanaa olisi jos sen joskus kotipihaani saisin, paljon helpompaa olisi lasten kanssa tuo hevostelu:)
 
Täällä olis kans yks hevosteleva kuumeilja. Oma hevonen muualla tällä hetkellä ja esikoista on yritetty kohta 10 kk. Hevoset oli ennen ammattina, mutta nykysin enää vain harrastepolle. Siskon shetukka tamma pitäisi ensi keväänä astuttaa ja ottaa siitä pieni karvamopo oman lv ruunan seuralaiseksi. Siskolla hevosia 11 kpl joita apuna käyn sitten oman ohella hoitamassa ja raveissa laittelemassa tarpeen tullen.
 
Täällä yksi hevosellinen kuumeilija. Vauva haaveissa ja hevosia löytyy 2, toistaiseksi vuokratallissa. Vähän jänskättää, että miten sitten raskausaikana, ravureita kun ovat (treenaus jne). Miten te muut olette saaneet järjestymään ajan hevosille ja lapsille? :)
 

Yhteistyössä