Hetkelliset kivut päässä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mistähän voisi johtua kohta 6v lapsella muutaman sekunnin kestävät lievät kivut joko ohimolla tai koko otsan alueella? Ehkä enemmän sellanen puristava tunne. Muilla sellasta? Eikä oo päivittäistä. Aivokasvain tietty pelottaa :|
 
Päänsärkyä voi tulla myös Venäläisillä teekutsuilla istuessa tai juodessa olutta heidän kanssaan baarissa. Oluttuoppiin voidaan sujauttaa psykjedeeliä vaikka tarjioilijan toimesta.. Teekutsuilla voi saada kuppiinsa jotai ei toivottua. Psykeeelisillöä huumeilla kuten lsd tai psilosybiini manipuolija yirittää vaikuttaa ihmismieleen samaan tapaan kuin hipit laajnesivat tajuntaansa näilläö aineilla. Huumausmanipuolinti ei kuitenkaan onnistu mikäli pitää lujasti kiinni mielipiteistään eikä mukaudu manipuolijan johdatteluun. Sopiva psykedeeliannoa ei välttämättä tunnu joten itseään ei pidä missään tapauksessa antaa esimerkiksi hypnotisoida. Mikäli hypnotisoidessa havaitsee vastenmielistä manipulointia tulee hypnioosi välittömästi keskeyttää. ja poistua paikalta.

Eräässä pääkaupunkiseudulla toimivassa vammaisjärjestössä eräs myyntipäällikkö ystäväni kertoman mukaan koetti tällaista lääkkeillä joilla voidaan huijata oikeakätisen aivoja luulemaan itseään vasenkötiseksi. Tämä yritys meni häneltä mönkään manipuloitava piiti päänsä eivätkäö nämäkään lääkkeet pysty vaikuttamaan. mikäli kohde ei tee yhteistyötä.. Nämä lääkkeet hän oli joko huijannut Synapsiasta tai saanut yksikötiseltä esimieheltään, joka jourti käyttämään näitä lääkkeitä pysyäkseen vasenkätisenä.

Näitä Venäläisätmisyrityksiä ja Venäjän armijaan värväämisyrityksiä joutuu varomaan erityisesti pääkaupunkiseudulla. Muualklakin Suomeesa kannatta varoa ja havainnoista tulee ilmoittaa poliisille ja suojelupoliisille.
 

Yhteistyössä