Hervantatupa

Hervanta tuvasta en tiiä eli käypä rohkeasti vaan vilasemassa :D Mutta ootko käyttänyt kirkolla olevaa lapsi/äiti/hoitaja kerhoa?? Se on ollut ihan mukava (aikoinaan) nyt en tiiä kun en ole käynyt enää aikoihin, sillä muutettiin tähän vähänmatkan päähän hervannasta...
 
äiti82 ja poika03
Entisenä hervantalaisena olen käynyt siellä.
On joka päivä auki jonkun tietynn ajan ja siellä saa olla vapaasti, lapsi voi leikkiä ja äiti saa jutella tai vain olla. Kahvia ja keksiä saa joka kerta kun käy. Rohkeasti vaan mukaan.

Oletko käynyt vaunujengissä?
Vaunujengi on pelipuiston seurakuntakodilla tiistaisin kahdelta.

Kirkolla oleva seurakunnan päiväkerho on tosi mukava paikka siellä on kerho keskiviikkoisin on aamuryhmä ja iltapäiväryhmä erikseen. Muistaakseni puoli kymmeneltä ja puoli kahdelta.

Rohekasti vaan mukaan ja uusia ystäviä etsimään!!!!
 
Hervantatuvalla on torstaisin klo 10-11 äitien kahvitteluaika eli hoitajat hoitaa lapset ja äidit saa jutella ja nauttia samalla kahvia tai mehua tai teetä ja mitä nyt sitten muuta tarjoavatkaan. Mukavat hoitajat ja mukavaa seuraa löytyy! Eli mukaan vaan. Muinakin päivinä on kaikenlaista toimintaa, josta saa tuvalla tietoa.

Myös Hervannan kirkolla on keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 ja iltapäivällä muistaakseni 12.30-14.30 avoin päiväkerho. Enskeskiviikkona sitä ei oo, mutta muuten kyllä (ohjaajat kait jossai koulutuksessa). B)
 
kiva ku on jotain tietoa nyt saanut!! kiitos teille vastanneille :) täytyypä ensi to käydä katsastamassa paikka. Olen myös ajatellut käydä pelipuiston avoimessa päiväkodissa pojan kanssa. Onko joku ollut?? Myös tuo kirkon kerho kiinnostaa.. Saisi poikakin vähän ikäistään seuraa.. ;)
 
Tuolla kirkon kerhossa ainakin oli viimeksi paljon väkeä, varmaan jotai 20 äitiä lapsineen ja ihan uusiakin oli mukana. Enpä mäkään siellä oo montaa kertaa käynyt, nyt syksyllä alotettiin. Mukavaa siellä on ja lapsilla seuraa ja "uusia" leluja. Yksivuotiaita löytyy joukosta useampia, mm. minulla eli hyvin sopii mukaan.

Siellä on sellanen leikkituokio ja sit saa askarrella(yleensä isommat askartelee) ja leikkiä ja sit on kahvia/teetä ja pullaa omakustannehintaan ja lapsille kannattaa ottaa jotain omaa evästä mukaan.

Vaunujengissä en oo juurikaan käynyt, ku meidän pikkunen nukkuu päiväunia vielä siihen aikaan, mutta uskoisin että sinnekin hyvin sekaan mahtuu.

Hervantatuvallakin oli ihan ystävällinen vastaanotto, sillä en oo sielläkään vielä montaa kertaa käynyt. Tosta päävastuuhenkilöstä ei oo kyllä tietoa, mutta ihan koulutetut lastenhoitajat sieltä löytyy.

Eli mukaan vaan rohkeasti! :)
 

Yhteistyössä