Herqules twin raptor spin

Eikö kenelläkään ole ks. kärryjä. Lisätietoa ainakin
http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11926&toimittajaid=67
http://www.herqules.ch/
Lastentarvikkeen sivuilta puuttuu vielä kuva. Löytyy Herquleksen sivuilta.
Kovasti kaipaisin käyttökokemuksia näistä nimenomaan sisarusrattaina. Vauva ja 1 v 9kk.
 
Pii28 harmaana
ei ole kokemusta. Itsekin katsoin noita, mutta päädyin toisiin kaksosrattaisiin johtuen siitä, että Herquleksissa on hirveän kapea istuintila per lapsi verrattuna esim. Teutonia tupliin jotka tod.näk. hankitaan. Kun ajattelin uudet rattaat ostaa, niin haluan että ne käyvät koko ratasiän eli noin 0-3 kk.
 
Meillä on käytössä Herqules razor4. Niihin ollaan tyytyväiset. Kevyet työntää,ja muutenkin näppärän oloiset. Noista twinneistä ei ole kokemusta, mutta muuten voin Herqulesta suositella.
 
lokatoukoäiti
Ostettiin pari viikkoa kyseiset tuplarattaat, ja olen ollut todella tyytyväinen. Niillä mahtuu minne tahansa ja näppärät työntää. Ne on tarpeeksi leveät, jotta Teutonian koppa mahtuu ja sitten vielä viereen 2 vuotias poika. Ainut haittapuoil on se, että ne on todella painavat kun esim. noustaan bussiin eli kun täytyy painaa työntöaisaa alas. Sitten olisi myös kiva jos niihin saisi jalkapeitteen. En ole vielä nähnyt missään. Sadesuoja on tosi hyvä, pysyy hyvin paikoillaan. ERittäin hyvännäköiset ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Suosittelen!

 
Lastentarvikkeesta mäkin ne bongasin :D

Esillä siellä oli se sinisellä kuosilla oleva, hintaa sillä oli noin 550 ?...

edelleen olen kiinnostunut noista menopeleistä...elikkäs laittakaahan kokemuksia ja mielipiteitä =) kiitos!
 
Vilivinkka harmaana
Kävin kaupassa kuopus mukanani tekemässä lähempää tuttavuutta kärryjen kanssa. Kyllähän nuo ihan päteviltä kulkupeleiltä vaikuttivat. Katseltiin Emmaljungaa, Brioa ja näitä Herquleksia. Kaikissa on kyllä yllättävän kaponen tuo istumatila, eikä mittanuhan kanssa katseltuna juurikaan poikennut toisistaan. Hyvinhän tuo poju nyt mahtui kantokassin viereen, mutta entäs tammikuussa, talvitamineet päällä, kun ikää on sitten 1 v ja 8 kk?
Kamalan vaikeeta on tämä päätöksen teko. Ehdoton miinuspuoli nuissa Herquleksissa on vain 6kk takuu, kun Emmaljungassa ja Briossa se on 24 kk. On varmaan käytävä vielä katsastamassa ne himputin kalliit I´coo platon 6 air, oiskos niissä istumatila sellainen, että mahtuis hiukka pidempään.
 

Yhteistyössä