Hernekeiton teosta kyssäri

  • Viestiketjun aloittaja
  • Ensimmäinen viesti
Oli herneet likoamassa yön yli,olivat aamulla turvonneita,ihan ok?
Mutta valmistuaika 2h,nyt olleet tunti ja hajoamassa herneet.
Onkohan ne jo kypsiä? Eikait vielä 1 tuntia keitetä
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Marsupilami--:
Ota lusikalla muutama herne ja maista. Jos ei ole kovia, niin valmista on

Ei ole kova.Oli pehmeitä jo aamulla kun yön likosi.Eli olisi riittänyt pienempikin kypsymisaika kuin tunti?.Koska nyt halkeilleet,ei kiva
 
keittäjä
Mitä kauemmin hernekeitto kypsyy sen parempaa, meillä työpaikalla keitellään ainakin 4 tuntia. Ihan sakeaksi menee mutta lihalientä ja vettä lisää sitten kypsymisen aikana.
Ja sitten kun laittaa sinapin sekaan sinappi taaskin sakeuttaa.
Lihoina käytetään joko jauhelihaa naudasta tai sitten possusta lihasuikaleita.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja keittäjä:
Mitä kauemmin hernekeitto kypsyy sen parempaa, meillä työpaikalla keitellään ainakin 4 tuntia. Ihan sakeaksi menee mutta lihalientä ja vettä lisää sitten kypsymisen aikana.
Ja sitten kun laittaa sinapin sekaan sinappi taaskin sakeuttaa.
Lihoina käytetään joko jauhelihaa naudasta tai sitten possusta lihasuikaleita.


Mausteina vain suolaa laitan ja sinappia.Missä vaiheessa nuo voi laittaa? Laitoin nyt jo 1,5 tuntia ollut sinappia hiukan ja suolaa.Loppuvaiheessa ajattelin lisää laittaa maun mukaan
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja keittäjä:
Mitä kauemmin hernekeitto kypsyy sen parempaa, meillä työpaikalla keitellään ainakin 4 tuntia. Ihan sakeaksi menee mutta lihalientä ja vettä lisää sitten kypsymisen aikana.
Ja sitten kun laittaa sinapin sekaan sinappi taaskin sakeuttaa.
Lihoina käytetään joko jauhelihaa naudasta tai sitten possusta lihasuikaleita.


Mausteina vain suolaa laitan ja sinappia.Missä vaiheessa nuo voi laittaa? Laitoin nyt jo 1,5 tuntia ollut sinappia hiukan ja suolaa.Loppuvaiheessa ajattelin lisää laittaa maun mukaan
laita sipulia kans tai sipulikeittoa ja pippuria tietty pitää olla. lihaliemikuutio on kans hyvä.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja marimint:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja keittäjä:
Mitä kauemmin hernekeitto kypsyy sen parempaa, meillä työpaikalla keitellään ainakin 4 tuntia. Ihan sakeaksi menee mutta lihalientä ja vettä lisää sitten kypsymisen aikana.
Ja sitten kun laittaa sinapin sekaan sinappi taaskin sakeuttaa.
Lihoina käytetään joko jauhelihaa naudasta tai sitten possusta lihasuikaleita.


Mausteina vain suolaa laitan ja sinappia.Missä vaiheessa nuo voi laittaa? Laitoin nyt jo 1,5 tuntia ollut sinappia hiukan ja suolaa.Loppuvaiheessa ajattelin lisää laittaa maun mukaan
laita sipulia kans tai sipulikeittoa ja pippuria tietty pitää olla. lihaliemikuutio on kans hyvä.

Mitä pippuria? jauhe vai kokonainen
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja marimint:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja keittäjä:
Mitä kauemmin hernekeitto kypsyy sen parempaa, meillä työpaikalla keitellään ainakin 4 tuntia. Ihan sakeaksi menee mutta lihalientä ja vettä lisää sitten kypsymisen aikana.
Ja sitten kun laittaa sinapin sekaan sinappi taaskin sakeuttaa.
Lihoina käytetään joko jauhelihaa naudasta tai sitten possusta lihasuikaleita.


Mausteina vain suolaa laitan ja sinappia.Missä vaiheessa nuo voi laittaa? Laitoin nyt jo 1,5 tuntia ollut sinappia hiukan ja suolaa.Loppuvaiheessa ajattelin lisää laittaa maun mukaan
laita sipulia kans tai sipulikeittoa ja pippuria tietty pitää olla. lihaliemikuutio on kans hyvä.

Mitä pippuria? jauhe vai kokonainen

makuasia, mä laitan mustapippurirouhetta. ja sinappia en laita ikinä keiton sekaan, jokainen laittakoon omalle lautaselle sitten.
 

Yhteistyössä