Herkkäuninen 1-v

too
Tylsää kun ei voi edes pyykkiä pestä,saati sitten siivota tässä päikkäreiden aikana...Just äsken meinas herätä n.40min unien jälkeen, kun pyykkikone alkoi linkooman,rauhoittui onneksi vielä jatkamaan nukkumista,mutta laitoin koneen pois päältä loppu-unien ajaksi.
Kivaahan täs on koneellakin istuskella ja löysäillä...mutta välillä kyl ärsyttää kun jää kaikki hommat tekemättä,tyttö on sellanen takiainen ettei hereilläoloaikana paljon mitään saa tehtyä,tai sitten huudon säestyksellä.
 
Kuulostaa erittäin tutulta. Meillä täällä ihan samanlainen poika. Päikkäriaikaan oltava ihan hipihiljaa, jos kotona ollaan, mut esim. autossa nukkuessa radio ei haittaa ja jos rattailla ollaan tuolla liikenteessä niin äänet ei haittaa, mut kotona oltava ihan hiljaista. Todella ärsyttävää!
Iltaisin meillä sentään voi olla ääntä, kun poika on mennyt nukkumaan, voidaan jopa jutella miehen kanssa. Mä en tajuu mikä näissä päikkäreissä sitten on niin erilaista :headwall: Mut onneks tuo nyt yleensä nukkuu sit hyvin kun vaan ensin nukahtaa. Meillä poika siis vähän vajaa 1 1/2 vuotta.
 
Sama juttu kun muksu oli pienempi. Vauvana ja 1v tosi herkkäuninen niin ulkona kun sisälläkin, nyt 2v nukkuu jo niin että ei hevin herää ääniin. Totuttamisestakaan ei ollu kyse koska kerrostalossa ei koskaan päivisn oo hiljata eikä meillä hyssytelty kaikkea elämää. Toiset ovat luonnostaan sellasia herkkäunisia.
 

Yhteistyössä