Helsingin Naistenklinikan kesätauko

Hei! Tietääkö joku miten naikkarilla ollaan kesätauolla? Ja miten kesä-ajan ivf-hoidot siellä aikataulutetaan? Olemme sinne ivf-jonossa seuraavaa ivf:ää varten, jos sinne joudutaan, ja tässä pähkäilen näitä aikatauluja ja omia kesälomia.
 
Ainakin viime vuosina ne on ollu heinäkuun kiinni.Alotus ajasta en ole ihan varma että onko se juhannuksen jälkeen vai kuinka mut heinäkuun kiinni.Tosin siellä on hoitaja joka vastaa puheluihin.Olen ite ilmoittautunut kerran heinäkuussa IVF:ään (ja siellä tosiaan oli joku vastaamassa puhelimeen) ja hoito alotettiin elokuussa.
 
Vastaan tähän, vaikka multa ei varsinaisesti mitään kysyttykään :) Eli meidät laitettiin jonoon helmikuun puolivälissä, jono 6 kk eli näillä näkymin eka IVF elokuussa. Suunnittelukäynti on kesäkuun alussa, siitä tuli ilmoitus kotiin. Meillä takana 3 x inssi ja lukemattomia kiertoja Clomeilla ja Puregonilla...
 
Alexandria, arvelin kanssa, että heinäkuussa ovat kiinni. Menee vissiin sitten niin, ettei kesäkuussa enää aloiteta hoitoja, vai kuinka.

6kk on jonotusaika, ja sitten voi ilmoittautua hoitoon. Minua varoittelivat, että aina ei ihan pääse just silloin. En tiedä miten käytännössä sitten menee...
 
Se voi olla että kesäkuussa ei ehdi aloittaa uutta hoitoa.Riippuen tietysti jos teillä on lyhyen kaavan mukaan?Meillä on aina menty pitkän kaavan mukaan ja se vie ilmoittautumisesta 1,5 kk punktioon ja testiin asti siis 2 kk....Mutta parhaiten se selviää kun sinne ilmoittaudut niin ne osaa sanoa mikä on homman nimi.Jaksamista :hug:
 
Hei!

Vastaan myös omalta osaltani tuohon Mimin kysymykseen. Meidät on laitettu naikkarin jonoon tammikuussa. Suunnittelukäynti oli viime viikolla ja toimenpiteisiin saa ilmoittautua menkkojen alettua heinä-elokuussa. Jos laskin oikein niin ensimmäinen punktio ja siirto menevät syys-lokakuulle. Toivottavasti menkat alkaisivat järkevään aikaan, jottei hoito siirtyisi kuukaudella eteenpäin.

Meillä päädyttiin pitkään hoitokaavaan.
 
Meillä oli toi suunnitteluaika maaliskuun alussa ja jonossa ollaan oltu syyskuusta asti. Suunnittelukäynti oli musta ihan turhanpäiväinen allekirjoitettiin ne paperit ja sanottiin että soita sitten huhtikuussa kun menkat alkaa. Ei siis mitään tietoa mitä siitä eteenpäin, milloin hoito alkaa tms. Ei tullut kysyttyä kun oli taas sellanen fiilis että kiireellä mennään ja että seuraavat odottaa.. kiitos hei. Kohta olis aika sitten soitella jos ei ihme tapahdu yli kolmen vuoden jälkeen.. Tietääkö kukaan kuinka tarkka IVF hoitoohjelma on? Eli saako heti aluks tietää kaikki lääkäriajat ja punktion tms.? Olis kiva ihan työnkin takia.
 

Yhteistyössä