Helppolukuinen ovistesti?

  • Viestiketjun aloittaja Sutinaa
  • Ensimmäinen viesti
Sutinaa
Suosittelisitko jotakin helppolukuista ovistestiä.

Kokeilin viime kuussa first signalia, mutta viivan tummuuden arvioinnissa meni hermo. "onko tuo viiva nyt yhtä tumma kuin controlliviiva? Ja onko viiva tänään heikompi vai vahvempi kuin eilen?"

Onko olemassa sellaista testiä, joka selkeästi ilmoittaa, että nyt on ovulaatia ilman, että viivan tummuutta tarvitsee tarkkaan syynätä?

Viitsisikö joku myös kertoa tyhmälle, että mitä eroa on herkällä testillä ja muilla testeillä?

Kiitos!
 
Peesaan edellistä kirjoittajaa =) Testi on miusta paras ovistesti. Ei tarvitse tosiaan arvuutella mitään viivan vahvuuksia, vaan testi itse kertoo onko ovis vai ei.

Lämpimästi suosittelen!!..ainoa ikävä asia tuossa testissä on hinta, aika tyyris :/ ..mutta hintansa väärti kuitenkin!

http://www.kotitesti.fi/clearblue_digitaalinen_ovulaatiotesti_7_kpl_pr_00302.html :/

PS. Voit myös testailla alkuun edullisilla liuskatesteillä. Sitten, kun viiva näyttää hieman tummenevan ja oletat oviksen olevan aivan lähettyvillä, testaat/varmistelet CB:n digillä!
Itselläni näin testaillessa, riittää digitesti 2-3kiertoon!:D
CB:n testi siitä hyvä myöskin, että voi testailla aamuvirtsasta..esim. kotitestin liuskatesteillä sitä ei suositella!

Itselläni kierron pituus 28 ja aloitan testailut kp11. Testailen liuskatesteillä kp 11-12 ja digillä katson jo kp13 ja 14, heti aamupäivällä-ovis yleensä kp14.(menee siis 2xtesti aina kierollansa )
Liuskatesteillä kannattaa testata ainakin 2xvrk, ettei ovis vaan pääse vilahtamaan ohitse ;)..ja Muista--> virtsa rakossa 3-4h ja älä juo silloin paljoa, laimentaa virtsaa ja ovis ei saata näkyä kunnolla testissä.


Onnea oviksen bongailuun!!:wave:
 

Yhteistyössä