Help ! Apteekin oma raskaustesti!!

Mulle iski kauhea paniikki kun luin netistä että raskaustesti voi näyttää väärin positiivistä jos siihen testiluukkuun menee sitä pissaa tai eilenkun tein apteekin oman raskaustestin pissasin siihen ja pidin oikeaoppisesti sen 10s vielä alaspäin ja laitoin tulpan paikalleen ja asetin sen paperin päälle tosin en tasaiselle alustalle ja sit vielä korjasin sen asentoa ja näin kun se pissa hitaasti valu sinne mihin niiden viivojen pitäisi tulla ja sit laitoin takas vaakasuoraan ja hetken päästä 2 selvää viivaa .. Voiko tää nyt siis olla joku virhe kun menin koskeen siihen testiin enkä antanut olla sitä minuuttia paikallaan mikä piti odottaa saadakseen positiivisen tuloksen :( tiiän että paras testaa uudestaan mutta mitä muut on mieltä tästä ?
 
Tosin ohjeissa sanotaan vain "laita tulppa takaisin paikalleen ja odota värillisten viivojen ilmestymistä positiivinen tulos on luettavissa minuutin kuluttua" eli tuossa ei erikseen käsketä edes laittaa mihinkään odottamaan että onko sillä sitten niin merkitystä :eek:
 
Minäkin olen vähän silmät sikkuralla välillä sohotellut tikkuun ja joskus kastellut enemmän kuin tarkotus on, mutta jokainen tikku jossa kaksi viivaa on näkynyt on ihan todellinen ollut. Tuolla ne "viivat" sängyissään nukkuvat nyt <3

Ja se, että tikku pitäisi olla tasaisella perustuu kait siihen, että vähemmänkin kastuneessa tikussa pissa saavuttaisi testi-ikkunan, mutta jos riittävästi kastunut niin kastuuhan se liuska vaikka tikun laittaisi pystyyn.
 
Niin se varmasti on ihanaa kun joku rauhoittaa sanoillaan noin ! <3 Tosiaan eilen plussasin ja ekaa odotan niin koko ajan miettii että mitähän nyt ja onkohan siellä mitään ja miten se nyt mahaa noin nipistelee yms kaikki niin uutta ja outoa ja no pelottavaakin pakko vaan koittaa ottaa rauhallisesti ja ajatella positiivisesti !
 

Yhteistyössä