hei noin ½-vuotiaiden vanhemmat =)

  • Viestiketjun aloittaja sinna
  • Ensimmäinen viesti
mie
meillä tyttö syönyt jo kuukauden 5 kertaa päivässä, eikä usein edes purkki riitä/kerta. On nyt reilu puoli vuotias. En tiedä miksi syö noin paljon, on varmaan niin energinen tai jotain.
 
opo
Meillä 7kk syö
Aamulla 2dl velliä
hedelmäsose + mahd. maitoa
ruoka + maitoa
hedelmäsose
ruoka + maitoa
puuro + 2dl velliä

Yleensä menee aina koko purkki, ruuat ainakin. Justiin meinasin että pitää vissiin ruveta antamaan jälkkäriksikin hedelmäsose ruuan päälle... Että hyvin syö!
 
vieras
me alettiin syömään kiinteitä vähän vajaa 4kk ja ei kyllä pitkä aika mennyt kun söi jo koko purkin,nyt kaks viikkoa vajaa 6kk ja syö purkin lihasosetta tms ja melkein koko purkin päälle hedelmä tai marjasosetta.ja syö aamupäivällä tollasen satsin,sitten välipalaks marjasosetta,iltapäivällä liharuoka ja illalla puuro ja vähän sosetta,ja tietysti maidot noitten päälle.
 
7kk poika meillä
Aamulla puuroa, maito huikka, ruualla kaksi purkkia ruokaa, välipala maito huikka ja hedelmäsosetta, seuraavlla ruualla kaksi purkkia ruokaa, maitoa, iltapalalla puuroa. Ja yöllä kerran pullollinen maitoa. Puuroannokset on sen kokoisia mitä itsekkin söisin. Meillä on poika ja ikiliikuja hän on konttaa koko ajan jonnekin ja hyppii sätkii potkii ja kävelee sohvan laitaa ees taas.
 
tipa
Meillä viime viikolla 6kk täyteen, ja syö 3 soseateriaa päivässä+iltapuuro, yleensä puoli purkkia kerralla. Maksimissaan, aina ei mene sitäkään. Tyttö on pieni ja siro, joten en ihmettele ettei sen enempää kerralla vielä mahdukkaan.
 
Mulla poika 7½kk, ekat 6kk mentiin täysimetyksellä. Sitten alotettiin kiinteät... Ekat kolme viikkoa oli sellasta takkua ja ei meinannut millään huolia lusikkaa... Hyvä jos 1-2tl sain menemään. Sit yht`äkkiä alko maistumaan... Huonommin laskee noi perunaruuat, ehkä kerralla menee 1/3 osa tai ½prk. Hedelmäsosetta menee koko purkki. :) Ja muutama päivä sitten aloin antanaan 4:n ruuan päivään, otettiin toinen perunaruoka. Vielä meiltä puuttuu aamupuuro.
 
vieras
Meillä syödään:

2dl puuroa
200ml maitoa
purkki lihasosetta
purkki hedelmäsosetta
200ml maitoa
Lihasose
2dl puuroa
illaksi ennen unia n. 200ml maitoa
Nukkuu koko yön!
( liikkuvaa sorttia, nousi pystyyn 6,5kk, konttaa, ryömii..)
 

Yhteistyössä