jauhopeukalosta kaukana
Mä osaan kyllä ruokaa laittaa mutta kun leipätaikinareseptejä jaettiin taisin olla ihan eri jonossa...
Eli, eikös melkeimpä kaikista puuron ja muusien jämistä voi käsittääkseni tehdä tosi maittavia leipiä? Millaisen määrän laitat puurontähteitä ja jauhoja samaan taikinaan? Käykö jauhot kuin jauhot? Entä perunarieska(set) , mikä määrä muusia ja mitkä jauhot parhaita? Paljonko kohotusainetta (joka on...?) Nesteitä..? Munia? Paistotapa, lämpö?
Meillä menee hirmuisesti pottumuusia ja ja puuroja, koko perhe tykkää. Mut sääli aina heittää jämät pois.
Eli, eikös melkeimpä kaikista puuron ja muusien jämistä voi käsittääkseni tehdä tosi maittavia leipiä? Millaisen määrän laitat puurontähteitä ja jauhoja samaan taikinaan? Käykö jauhot kuin jauhot? Entä perunarieska(set) , mikä määrä muusia ja mitkä jauhot parhaita? Paljonko kohotusainetta (joka on...?) Nesteitä..? Munia? Paistotapa, lämpö?
Meillä menee hirmuisesti pottumuusia ja ja puuroja, koko perhe tykkää. Mut sääli aina heittää jämät pois.