HCG arvo 1 ja hedelmöitys luullusti tuore, Yllätys-Kierukkaraskaus-mahdollisuus?

Hurjia raskausoireita ja ensioksennus jo ma 22.6. HCG-arvo otettu ja näyttää numerona vain ykköstä (ke 24.6). Kuukautiset alkaneet 9.6/10.6.09 ja olleet tavalista vähäisemmät. Oletus onkin, että hedelmöittyminen on tapahtunut vasta viikolla 25, ehkä puolivälissä.

Tuliset rinnat, mahassa aristaa, mutta kierukka tutkitusti ihan paikallaan. Oireet kuitenkin jatkuvat voimakkaina. Nyt mietinkin, pitäisikö kierukka käydä kuitenkin ottamassa reipapasti pois, sillä nythän se oikealla paikallaan ehkäisee raskauden jatkumista ja kiinnittymistä. Ilmeisesti kun kiinnittyy viikon 3 kulmilla.

Netin mukaan HCG arvon määrä 1 vko hedelmölttymisestä tai 3 viikkoa viimeisistä kuukautisista on 0-5 välillä.

3 lasta ja aina tajuttu raskaus todella varhain, tunnen ovulaation todella takasti ja tiedän mistä puolesta milloin irtoaa, myös edelliset raskaudet tiedetty heti niiden alettua.

Onko teillä kenelläkään mitään kokemuksia aiheesta? Miten tulisi toimia?
Ehkäiseekö kierukka nyt raskauden jatkumisen ja alkio ei pääse kuitenkaan kiinnittymään?

 
Kyllä, mun tietääkseni kierukka estää hedelmöittyneen alkion kiinnittymisen (sehän sen idea taitaa olla) ja voi altistaa kohdunulkoiselle raskaudelle.

Sen verran omaa kokemusta että sain KM:n vkolla 19+0 ja 5 vkoa KM:n jälkeen heti ekojen menkkojen jälkeen kävin ottamassa hcg arvon ja se oli 1 eikä siis tarkoittanu uutta raskautta tai mitään.

Tämän enempää en osaa auttaa. :|
 
Mulla on yksi kierukkaraskaus (kupari). Menkat oli viikon myöhässä ja hiukan ihmettelin et miksi, koska ehkäisy oli. Testi näytti plussaa. Lääkäri poisti kierukan ja sanoi et saattaa mennä kesken. Ei mennyt. Hcg arvoja ei ole otettu.

Muoks. Nyt meidän yllärivauva lähtee syksyllä kouluun..
 

Yhteistyössä