Hartan vaiko Teutonia?

  • Viestiketjun aloittaja Vaikeuksia päättää
  • Ensimmäinen viesti
Vaikeuksia päättää
Elikkä vaunut pitäis hommata piankoin mutta kummat?
HARTAN TOPLINE CL vai TEUTONIA MISTRAL

Ja viel se et kumpi kantokassi on kesä vaaville paras, pehmeä vaiko kova?


-KIITOKSET, kaikille jotka viittii helppii valinnassa!!!!
 
ilpukka
tarpeet???

Eli meillä esim. Hartanit ei mahtunut autoon vaikka ovat vähän pienemmät kun teutonia mistralit. Renkaiden väli oli jotenkin hassu että auton peräluukun kanssa meni jotenkin väärin yhteen.

Pehmeä kantokoppa on tosiaan pitkäikäisempi. (Meillä ollut pehmeä, mutta olen kuullut niiden valittavan tästä lyhytikäisyydestä jolla kova koppa.) Kovassa kopassa on vielä tuo säilytysongelma. Jos on. Eli kun ratasikä tulee niin koppa pois ja säilöön. Jos on tilaa niin ei kai se sitten mikään ongelma ole...

Molemmat vaunut varmasti hyvät joten ei kai sillä lopuksi mitään väliä ole ?! Ei niitä vältäämättä kaikkia "hienouksia" edes tule käytettyä. Käännettävää aisaa ollaan meillä kyllä käytetty paljonkin. Molemmat vaunut taitavat olla aika mataliakin verattuna esim. oraan tai muihin joten hyvin näkee ylikin vaikka keskustassa kävelee. (Ettei törmäile muiden jalkoihin :) )

 
Meillä taas Hartanit ja hyväksi valinnaksi todettu. Pehmeä kantokoppa meilläkin. Kääntyvä työntoaisa on ihan kätevä. Nämä on niin makuasioita, me saimme parilta tuttavapariskunnalta palautetta Teutonioista, että ei niin hyvä valinta ja tuossa edellä juuri joku kehui omien kokemusten perusteella hyväksi :)
Eli sanoisin, että noiden kahden välillä taitaa olla enemmänkin makuasia.
 
Vaikuksia päättää
Tää on vaikeeta...
Täytyis saada vertailtua noita vaunuja vierekkäin niin sit vois ainakin vähän helpottua valinnan vaikeus... Mutta se ei oikein onnistu täällä päin...

Plussaa on ainakin se että Teutoniassa olis ainakin mukavan kokoinen istuin korkeus...
Kun taas Hartanista en ole löytäny mitään tietoo!!!


-Kiitokset teille jotka vastasitte-

Mie yritän jollain keinolla saada päätöksen tehtyy...
 
Voin lämpimästi suositella Teutonioita. Pehmeä kantokoppa on tilava toisin kuin monilla muilla merkeillä. Meillä poika nukkui siinä vielä 10kk iässä. Kesällä kantokoppa oli hyvä, kun kannen kääri ja vaunujen päälle laittoi sen hyvän hyttysuojan. Meillä oli kevätvauva.
 
Jaahas... Meiltä löytyy Hartanit ja Teutoniat molemmat..

Meillä on siis Teutonian Mistralit ja Hartanin kaksostenkärryt.

Noista mistraleista sen verran että kankaat on todella kivat ja hyvät! Työntöasento on hyvä hyvin rullaavat. MUlta saapi kysellä lisääkin Teutonioista jos haluupi :)

Hartaneissa ei moittimista, mutta halusin mainita jotain noista yksikkökärryistä :D
 
Ehdottomasti nämä Hartanit, mielestäni niissä on paras hinta/-laatusuhde.
Itsellä on ne nyt ollut yli vuoden ja ei mitään ongelmia ole ollut.


Kaveri tilasi maahantuojalta Vauvamaailma 5 vuotta vanhoihin hartaneihin uudet kangaat eli varaosapalvelukin on niihin hyvä.
 
Teutoniat pehmeällä kantokopalla! Meillä Mistralit 6v vanhat ja edelleen toimivat loistavasti. Pehmeä koppa on monipuolisempi, tilavampi ja pitkäikäisempi kuin kova koppa.
Nettikaupasta löytyy muuten saksalaisia rattaita edullisesti: Stokke Tripp Trapp mit Babyset & gratis Table Top
Tosin jos sattuu kohdalle hyvä tarjous, niin sitten saa suunnilleen samaan hintaan Suomestakin. Nyt saattaa olla vielä vanhoja 2009/2010 malleja poistohintaan Suomenkin kaupoissa.
 

Yhteistyössä