Harrastus 7-8-vuotiaalle pojalle...

  • Viestiketjun aloittaja Posliininmaalauskurssilleko...
  • Ensimmäinen viesti
Posliininmaalauskurssilleko...
mistähän tuolle pojalle löytäisi harrastuksen, kun intoa ja halua pojalla piisaisi, mutta kun mihinkään ei oteta uusia; ei jalkapalloon, ei sählyyn eikä jääkiekkoon ja nämä poikaa eniten kiinnsotaisi, vaan kaikkialta sanovat, että joukkueet on jo valittu (sanottu samaa jo kolmatta vuotta) ja uusia ei tietystikään oteta jo valmiisiin joukkueisiin ja uusia joukkueita ei tehdä...
 
mie
MIstä päin olette? Käypä paikallisen jääkiekkojoukkueen sivuilla katsomassa. Täällä päin (Päijät-Häme) ainakin parhaillaan on jääkiekkojoukkueeseen ilmottautuminen käynnissä. Sählyyn on ilmottautuminen ekalla kerralla syksyllä, mukaan ovat päässeet kaikki halukkaan kauden alettuakin. Riittäisikö pojallesi kiekkokoulu? Meidän poika , kohta 9v, käynyt kiekkokoulussa tähän asti ja nyt haluaa joukkueeseen pelaamaan. Keväällä kävi joukkueen harkoissa muutaman kerran ja valmentaja sanoi että kaikki halukkaat otetaan mukaan.
 
Missä asutte?
Helsingissä ja muuallakin Suomessa on Nuori Suomi sinetti seuroja, joiden on otettava kaikki halukkaat mukaan. Ja täällä Hesassa kyllä pääsee mukaan vaikka 15 vuotiaana, mutta harrastejoukkueeseen, ei edustukseen. No poika halua 10 vuotiaana futikseen ja sanoivat suoraan, että pitää löytää yksi valmentaja lisää, oli 120 poikaa ja 3 valmentajaa... Poika meni sit salibandyyn.
 

Yhteistyössä