Hamas: Panttivangit palaavat arkuissa, jos Israel jatkaa sotilaallista painostusta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Netanjahu sanoi Hamasin teloittaneen kuusi panttivankia. Hamasin aseellisen siiven tiedottaja syytti vastuun kuolemista olevan Netanjahun harteilla.

Hamas tappaa yli 1 000 murhanneessa terrori-iskussaan panttivangiksi ottamiaan israelilaisia ja miekkareita järjestetän Israelia vastaan. Pitäisikö näiden kiltisti odottaa seuraavaa terrori-iskua Israelin maaperällä?
 
vierailija
Voisi esittää kysymyksen; Miten Palestiinan "hallinto" sallii terroristijärjestö Hamasin tai Länsirannalla (- Israelin siirtomaa-alueet) ent terroristijärjestö Fatahin (tukee useita militanttiryhmiä) hallita kyseisiä alueita ? Ko ryhmittymät ajaituivat konfliktiin 2006 Hamasin voittaessa parlamenttivaalit, eikö tässä ole viitteet siitä että Palestiinaa hallitsee terroristijärjestö Hamas ?
Tutkijan luulisi tietävän taustat historiasta ja sen mitä Israelin valtion ympärillä olevien arabivaltioiden päämäärä on viittaus vuosien 1967 ja 1973 sotiin.
 
vierailija
Jos Hamas saa panttivangeilla kiristämällä tahtonsa läpi, niin panttivankien avulla kiristämisestä tulee ensin Israelissa ja sitten myös länsimaissa jokapäiväistä ja jatkuvaa toimintaa. Toivottavasti Israel ei taivu eivätkä ajattelemattomat länsimaat, kuten palestiinan valtion tunnustanut Norja, ala painostamaan Israelia järjettömiin ja katastrofaalisiin myönnytyksiin.
 
vierailija
Vastuu panttivankien kuolemasta Netajahulla? Eikös se vastuu ole Hamasilla joka ne sieppasi ja joka niitä tappaa, tyypillistä logiikkaa terroristeilta, syy asioihin on aina jossain muualla kun itsessä. Hamashan itse aloitti koko sodan. Ja ihan vaan faktana että palestiinalaiset ovat itse historiassa torpanneet kahden valtion mallin vaikka Israel olisi siihen ollut valmis. Syy: heillä ei olisi sen jälkeen mitään. Ja onko Hamasin suunnalta kuulunut rauhanneuvotteluissa vaatimus kahden valtion mallista, ei ole tainnut.
 
  • Tykkää
Reactions: Johnny Appleseed
vierailija
Israel ei voi taipua terroristien vaatimuksiin. Israel ei ole vastuussa panttivankien hengissä säilymisestä vaan Hamas. Tämän koko järjettömän ja brutaalin hyökkäyksen, mikä on laajentunut sodaksi, on aloittanut terroristijärjestö murhaamalla tavallisia kansalaisia joten se on vastuussa koko sodasta. Tuollaisen kapinajoukon kanssako pitäisi Israelin sitten kahden valtion mallia harkita palkkioksi massamurhasta? Miettikää vähän järjellänne.
 
  • Tykkää
Reactions: Johnny Appleseed
vierailija
Jos Hamas olisi rohkeita taistelijoita, niin ei piiloutuisi sairaaloihin, kouluihin eikä käyttäisi omia lapsia tai perheitä kilpinään. Ja nämä vaativat omaa valtiota, missä uhrataan ensin naiset ja lapset?
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Luulisi länsimaiden pro-palestiina mielenosoittajien jo avaavan silmänsä minkälaisen tahon puolesta ovat marssineet.
Tuskin silmät avautuvat. Niin nopeasti valheet leviävät kun Israelin viranomaisilta menee kauemmin faktojen tarkistus ennen uutisointia. Mutta se valhe on jo otettu vastaan medioissa.... tätä on ollut koko ajan terroristijohtoisten uutisten kohdalla. Ja ihmismieli on nopea uskomaan heti ensimmäinen uutinen jossa iso tunnelataus....
 

Yhteistyössä