Halvat pääsiäismunat?

  • Viestiketjun aloittaja Äeti
  • Ensimmäinen viesti
Harvassa suklaamunassa on kiva yllätys - en ole vielä kertaakaan törmännyt! Kamalia ne Kindereidenkin krääsät...

Ehkä semmosissa jättimunissa (jotka sitten maksaa maltaita) vois olla jotain lapselle mieluisaa... tiedä tuota. Kertokaapa muutkin! :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.03.2005 klo 17:06 DIESELmom kirjoitti:
muumi munissa samoja muumi ukkoja kun mitä saa ostaa kaupasta niihin muumitaloihin. tosi kivoja mutta maksaa maltaita pääsiäismunaksi.
En ole törmännyt Muumi-muniin. Pitääpä tsekkailla. Paljonko ne maksaa? :/
 
Röllimunia oli meillä, jotain koottavia lintuja oli ja sellainen koottava pyörä. Hyvin hempuloita ja aika pieniä osia, en suosittele.
Muumimunan ostin eilen, vielä ei ole avattu. Saapa nähdä, onko hintansa väärti.
 
yxz
Muumimunat ovat halvimmillaan olleet 2,95, kohta saa halvemmalla, kun sesonki on ohi. www.martinex.fi/tuotteet_4_b.php alaosassa olevia pieniä muovileluluja löytyi sisältä.
Puuha-Pete munasta löytyi joku pyyhekumia muistuttava möhkäle, jossa on Annin pään kuva.
He-man munista saa tatuoinnin.
 
Onko teillä jotain pääsiäismuna-perinteitä vai saako muksu vaan kamalan määrän munia? Meillä on aina munanmetsästys, jemmoista löytyy pääsisäismunia, muita namuja ja pikku-yllätyksiä. Mieluummin ostan muksuille kaikkea pientä kivaa jonka oikeasti tiedän mieluisaksi kuin sitä pääsisäismunaroskaa josta suklaakin jää yleensä syömättä.
 
Meillä on edellisinä pääsiäisinä ostettu lapsille suklaamunia joka päivälle, mutta nyt on ostettu vain isot nalle puh-munat kummallekin, koska nuorimmaisella on ilmennyt atooppinen ihottuma ja suklaa on yksi joka saa ihottuman tosi pahaksi. lisäksi olen jo ostanut varastoon pupu jussin kevätrakeita, ja vielä varmaan ostan jotain muitakin suklaattomia nameja.
 
Menikö se vuosi näin pian?! =)

Meillä lapset on JO saaneet parit Disneyn prinsessamunat. Niissä oli "vain" sormukset, mutta meidän prinsessoille mieluisat.

Meillä ei ole mitään pääsiäis- tai munaperinteitä. Pääsiäisen pyhinä herkutellaan, mutta ei mitään mieletöntä määrää suklaata.

Onkohan tänä vuonna jotain uusia tulokkaita? :)
 
Nallemunissa yllätykset heppoisempia koottavia kuin Kindermunissa, hinnat 0.59-0,89e. Eilen ostimme kokeeksi Chupachupin yllätystikkarin, jossa oli koottava yllätys ja se oli mieluinen, hinta 0,79e. Pääsiäisherkkuina meillä pienet täyssuklaiset munat, joita laitan tarjolle olkkarin pöydälle ja lapsen tekemät pääsiäiskoristelut myös pöydälle. :heart:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.03.2006 klo 23:05 tinni kirjoitti:
nalle puh munissa oli sellasii pieniä nalle puh aiheisia ukkeleita... nalle puh, tikru, nasu, ihaa , kani ja möhköfantti ainaski...... maksoi tääl meil päi 1e /kpl
Isossa Nalle puh munassa oli sellanen "kangaskuva" tai miksiköhän sitä vois sanoa. Sellanen kuva minkä voi vaikka ommella vaatteeseen.
 
Tarkoitetaanks Muumi-munalla sitä missä on Muumimamman kuva vai onks olemassa jotain muitakin Muumi-munia? Neiti havittelee itselleen sellaista joka kauppareissulla, taidan ostaa pääsiäisyllätykseksi sellaisen jossa siinä on niitä muumihahmoja. Neiti kun on muumifani.
 
Meillä on syöty paljon muumi-suklaamunia, niissä on kivat yllätykset ja tulevat leikityksikin :) Perinteenä meillä on että lapset laittaa pipon sängyn alle yöksi johon sitten yöllä ilmestyy suklaamunia ja muuta pääsiäiskarkkia. Lapset saavat muutamia munia pääsiäisen aikaan siis.
 
Mimmi811 harmaana
Meillä syöty jo muutamia muumi-suklaamunia.Ne muumi hahmot on muuten ihania, mut muumimammalta irtos heti kumpaisetkin kädet ja joltain toiselta hahmolta irtos yx jalka. Ei kauheen kestäviä siis oo osunu meitin kohdalle :/
 

Yhteistyössä