V
"vieras"
Vieras
Pari päivää sitte mää olin mun kaverin kaa pyöräilemäs, ku yhtäkkii se sano mulle ett me ollaa lähös matkalle. nii siis ku mun äiti ja sen äiti on kavereita nii äiti oli ehottanu sille et lähtis matkalle ja ottas perheesä mukaa. Ja tälle mun kaverille oli kerrottu jo niiku ett mihi me ollaan menos ja millon.. EIKÄ MULLE OO KERROTTU KOKO MATKASTA, SIIS TOI ''UUTINEN'' TULI IHA PUSKIST.. et iha kiva, ku ei tuo mikää yllätyskää kuulunu mulle olla.. Nyt jokku te jokka luotte tätä nii luulette ett mää oon joku pikku lapsi, mut en mää oon 15v.. Eikä se oo mikää Ruotsi matka yms. vaa me mennää johonki Espanjan lähelle jos se mun kaveri muisti oikee..
Nii mää haluaisin kysyy mun vanhemmilta ett ollaanks me oikeesti menos johoki ja millo ja miks ne ei oo mulle voinu sanoo yms.. mut ku sen mun kaveri sano ett emmä voi sanoo sillee ett ne arvaa ett se mun kaveri on menny heti juoruu tai sillee niiku ymmärrättekste?? ;
no jos keksitte jotai ideoit nii sanokaa vaa! 
Nii mää haluaisin kysyy mun vanhemmilta ett ollaanks me oikeesti menos johoki ja millo ja miks ne ei oo mulle voinu sanoo yms.. mut ku sen mun kaveri sano ett emmä voi sanoo sillee ett ne arvaa ett se mun kaveri on menny heti juoruu tai sillee niiku ymmärrättekste?? ;