Halloum-juustosta

  • Viestiketjun aloittaja ruokaa
  • Ensimmäinen viesti
ruokaa
Viikko sitten avattu paketti, loppu pistettiin Tupperwaren kippoon jääkaappiin heti, kun paketti avattiin. onkohan se vielä syötävää. Ihan syömäkuntoiselta näyttää, eikä haisekaan pahalle. Mä en kylläkään tiedä, että miltä se juusto edes haisee vai haiseeko paljon millekään. Mutta siis uskaltaako sitä vielä käyttää?
 
ruokaa
Alkuperäinen kirjoittaja annahalinen:
Siis suolaistahan se on kun mikäkin että varmaan sikäli hyvin säilyy mutta viikko on pitkä aika,,, Ihan mutua vaan.
Mut eikös fetakin säily avattuna melko pitkään? Hitsi, kun ei netissäkään missään ole tietoa tai mä en sitä ainakaan löydä.
 
mamma
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Keltä sitten kysyitkin vastaan kumminkin =)
Herkullista grillattuna (ihan sellaisenaan )
Ja meidän perheen lemppariherkku halloumista on seuraavanlainen:
Halloumia
kesäkurpitsaa
tomaattia
sipulia

Viipaleina peräkkäin ja vuorotellen vuokaan.
Päälle vähän mustapippuria myllystä ja muutama suihkaus oliiviöljyä.

Uuniin paistumaan ja sitten vaan herkuttelemaan!
 
ruokaa
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Se toinen puolikas grillattiin viime viikonloppuna. Folion sisään paloiksi ja grilliin. Nyt käytin sitten lopun niin, että paistoin ensin broilerin fileet ja sitten sen jälkeen tuon juuston siivutettuna. Juustot fileiden päälle ja vielä hetkeksi uuniin. On tuo vaan niin tajuttoman hyvää ja hyvä korvike Sakanagille, jonka juustoa kefalotiria ei oikein Suomesta saa.
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja mamma:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Keltä sitten kysyitkin vastaan kumminkin =)
Herkullista grillattuna (ihan sellaisenaan )
Ja meidän perheen lemppariherkku halloumista on seuraavanlainen:
Halloumia
kesäkurpitsaa
tomaattia
sipulia

Viipaleina peräkkäin ja vuorotellen vuokaan.
Päälle vähän mustapippuria myllystä ja muutama suihkaus oliiviöljyä.

Uuniin paistumaan ja sitten vaan herkuttelemaan!
kiitos :p nyt tuli nälkä :p
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Se toinen puolikas grillattiin viime viikonloppuna. Folion sisään paloiksi ja grilliin. Nyt käytin sitten lopun niin, että paistoin ensin broilerin fileet ja sitten sen jälkeen tuon juuston siivutettuna. Juustot fileiden päälle ja vielä hetkeksi uuniin. On tuo vaan niin tajuttoman hyvää ja hyvä korvike Sakanagille, jonka juustoa kefalotiria ei oikein Suomesta saa.
toikin on herkullinen.
Tässähän on valinnan vaikeuksia :)
Onneks se ei oo tos viereises kaupas(2,60) niin tyyristä kun anttilassa(liki kai 5e?)
 
ruokaa
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Se toinen puolikas grillattiin viime viikonloppuna. Folion sisään paloiksi ja grilliin. Nyt käytin sitten lopun niin, että paistoin ensin broilerin fileet ja sitten sen jälkeen tuon juuston siivutettuna. Juustot fileiden päälle ja vielä hetkeksi uuniin. On tuo vaan niin tajuttoman hyvää ja hyvä korvike Sakanagille, jonka juustoa kefalotiria ei oikein Suomesta saa.
toikin on herkullinen.
Tässähän on valinnan vaikeuksia :)
Onneks se ei oo tos viereises kaupas(2,60) niin tyyristä kun anttilassa(liki kai 5e?)
Noinkin halpaa, että 2,60 euroa :eek: . Täällä maksaa Prismassa muistaakseni 3,90e.

 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
Alkuperäinen kirjoittaja ruokaa:
Kerrassaan mainiota ja hyvää se oli vieläkin :p
mitä sie teit siitä?
tai mitä siitä ylipäänsä voi tehdä?
Se toinen puolikas grillattiin viime viikonloppuna. Folion sisään paloiksi ja grilliin. Nyt käytin sitten lopun niin, että paistoin ensin broilerin fileet ja sitten sen jälkeen tuon juuston siivutettuna. Juustot fileiden päälle ja vielä hetkeksi uuniin. On tuo vaan niin tajuttoman hyvää ja hyvä korvike Sakanagille, jonka juustoa kefalotiria ei oikein Suomesta saa.
toikin on herkullinen.
Tässähän on valinnan vaikeuksia :)
Onneks se ei oo tos viereises kaupas(2,60) niin tyyristä kun anttilassa(liki kai 5e?)
Noinkin halpaa, että 2,60 euroa :eek: . Täällä maksaa Prismassa muistaakseni 3,90e.
jep on kuopiossa on ton hintasta.
Sopivasti ois tota broileriakin pakastimessa joten se taitaakin olla huomenna, kiitos vinkistä :)
 

Yhteistyössä