Hallitus tuhoaa tämän maan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
jonkun täytyy korjata (mari)nisti hallituksen jäljet. niitä maksetaan vielä 30 vuodenkin päästä.
harmi, kun jos silloin noususuhdanteessa olisi tehty jotakin (muuta kuin jaettu koronatukia kaverin kaverille jotka pärjäsivät muutenkin) ei nyt olisi tarvinnut saksia käyttää niin pahasti. miten pystyykin 4v aikana kaksinkertaistamaan velan määrän?

pahinta on se, että vain ja ainoastaan sosialistien vihaamat yrittäjät TUOTTAVAT varallisuutta- kansalaiset, valtio, kunta, eläkeläiset, lapset, maahanmuuttajat- he vain KULUTTAVAT tätä pienen ryhmän tuottamaa rahaa. (ay-liike on erikoistunut tähän kulutukseen- se vaatii aina vain isompia palkkoja (jotka pääosin maksetaan korottamalla veroja). he eivät käsitä, että jos koko kiero systemi romutettaisin, jokainen työssäkäyvä saisi n 60% palkankorotuksen. yhtäkkiä siivoojan palkalla eläisi loistokkaasti. tietysti laiskottelu ei enää kannattaisi, kun tukiaisia saisi vain sairaana ja vanhana. todellinen veroastehan suomessa on n 60% eli tulovero+alv+muut verot esim sähkövero, perintövero, kiinteistövero, myyntivoittovero jne jne).

joku sanoo että kyllä vanhusten hoito tai opettaja tuottaa rahaa- palkkaa siis. mutta asia EI ole noin. kaikki tuo maksetaan verotuksella sinulta otetusta rahasta. tuon rahan sait joko tukina, tai palkkana valtiolta, kunnalta, eli samasta verotuksella SINULTA kerätyltä rahalla. ainoa poikkeus on lisäarvon tuottaja- yrittäjä- hän myy jotain arvokasta tai peräti ulkomaille- ja hups- rahan määrä lisääntyy!
kukaan muu ei pysty lisäämään rahan määrää yhteiskunnassa, eli aiheuttamaan vaurautta.

aina kun sosialistit pääsevät valtaan, he ottavat isot lainat, ja jakavat sitä holtittomasti kavereilleen ja työttömille äänestäjille, joille he selittävät ettei sitä tarvitse edes maksaa takaisin- kaikkihan ovat velkaa toisilleen.
todellisessa maailmassa velka on maksettava takaisin. kaikkein helpointa maksaa se takaisin on hankkia lisätuloja. punavasemmisto ei tätä ymmärrä, vaan he ovat aina keskittyneet kulutuspuoleen- missä ovatkin onnistuneet niin hyvin, että jos korot nousevat, ei valtion tulot enää riitä kuin koronmaksuun.

se tarkoittaa sitä, että kaikki yhteiskunnan palvelut lakkautetaan kunnes velka on maksettu. noin 50-200 vuotta siis. huomatkaa että korkenas koron aikana velkaa ei kyetä lainkaan lyhentämään, vaan se jopa saattaa kasvaa.

kannattaa ihan oikeasti miettiä äänestääkö huijaripunikkia joka potkii alamäessä vauhtia vai jotakuta joka leikkaa nyt jotta edes lapsillamme olisi se terveydenhuolto.
 
vierailija
Täällä sitä vain valitetaan. Maan yli suuri velka vaatii toimenpiteitä, näin ei voi enää jatkaa. Katsokaa peiliin ja ajatelkaa, voisiko mahdollisesti vähentää etelän matkoja ja säästää kesä asunnossa / huvilassa.
 
vierailija
Hyvinvointivaltio ja terveydenhuolto ollaan ajamassa tarkoituksella alas. Ihan v*ttuillakseen laitetaan kyllä rahaa täysin turhaan junarataan, ja samaan aikaan jätetään varattomat ja sairaat heitteille. Älyttömät hoitojonot aiheuttavat merkittävää ylikuolleisuutta jo nyt. Tästä maasta ollaan hävittämässä inhimillisyys aivan kokonaan. Ja kaikki se, joka on tehnyt rakkaasta Suomesta niin hyvän paikan elää. On ruvettava yleislakkoon ja noustava barrikadeille tätä rikollisjoukkiota vastaan.
👎👎👎
 

Yhteistyössä