Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja

oii ihanaa hellokitty- :heart: se kyllä kuivuttuaan on tullut todella hyvin esiin !! tai siis kun testiaikahan on näissä se 30 min ! ja tein sen ihan jostain tunnin pidätyksestä :rolleyes: olisin niin onnellinen jos nyt vihdoin !!

Oletko itse testannut jo tänään ?? :)
 
Maiskuli tuossa ekassa niinku näkyis väriäkin, kuivaneessa ainakin se viivanpaikka, hieman jäin miettimään kun ne haamut yleensä kuivaneena näkyy selvemmin. mut tuo eka kyllä näyttäis jo haamulaisen alulta, joten toivotaan, että kuvakulma tuossa kuivaneessa vain huonompi!!! nyt vahvistumisia sille!!! :heart:

kaneli: niinku sielläkin haamulaisen alku näkyisi! =) toivotaan huomenna lisää väriä ja selkeyttä viivaan.

Yönenkeli: niin selvä haamu siellä kyllä kurkistaa ja kuivuneenakin vielä selvempi!!! :heart:

Kultsipallolla en saa sitä viivanpaikkaa edes näkyviin. :(
 
  • Tykkää
Reactions: Yönenkeli
- Vauvakuummeessa -

Kyllä kyllä, nyt se on jo vihdoinkin uskottava, että raskaana ollaan!
Tein taas tänään testin ja kyllä se viiva siihen ilmestyi jo paljon tummempana!

Laitan testistä vielä tähän alle linkkiä.

Aijaa.com - Raskaustesti 10.01.2012

Ja vertailun vuoksi kaikista vielä yhteinen kuva :D

Aijaa.com - Raskaustestit kaikki

Kiitos paljon kaikille onnittelijoille ja onnea kaikille syyskuussa plussanneille!
 
No niin jos palailisin tänne, pyynnöstä :)

Miulla on nyt kp 21 menossa ja tilanne on nyt tämä että julia sylkiovistesti antoi jonkinmoista saniaiskuviota kp 8 ja tikutkin pari päivää sen jälkeen sitten molemmissa loppu... nyt sitten sellaisen testilaitteen tikut antaa vahvaa viivaa jo useammalta päivältä mutta ovistuntemukset oli tuolloin aiemmin ja nyt rtesti antaa jotain, en vielä tiedä että mitä...

tämä kuva on kp 18:



Ja tämä tänään kp 21



Kierron sain käyntiin kun aloitin syömään royal jellyjä ja 5 pv aloituksesta alkoikin vuoto. oli elämäni helpoimmat menkat, ei liian runsaat ja ei kipuja :)
Syönkin nyt koko ajan noita tabletteja koska ne tasaavat hormooni toimintaani :)

Joten piina päivät meneillään täällä...

*Muoks* niin ja siis nyt ei julia anna mitään. tuolloin kp 8 jälkeen sain tasavahvat viivat ovistikkuun. nyt taas noi halppistikut mitä silloin käytin ei anna kuin todella heikkoa testiviivasta mutta tuo testilaitteen tikut ovat antaneet jo kp 19 asti vahvaa viivaa. Testilaite on alun alkaen ollut toimimaton joten olen pelkkiä tikkuja käyttänyt nyt kp 15 asti.. ja siis vasta kp 19 alkoi vahvaa viivaa näyttämään...

Jatkan siis piinailua ja toivottavasti joku sai jotakin selvää tästä sekavasta selityksestä ja liitänpä nyt vielä ne ovistikutkin tähän



Ylin kp 19 ilta
seuraava kp 20 klo 14
toiseksi alin kp 20 ilta ja
alin kp 21 klo 13
 
Viimeksi muokattu:
Onnea vaan kaikille plussanneille ja haamuilijoille. :)

Täällä on menossa kp 30/25, eikä menkkoja näy eikä kuulu. Yli viikon kyllä ollut vaihtelevasti menkkamaisia tuntemuksia mahassa, ja koko ajan jännittänyt että milloin ne alkaa. Eipä vaan tunnu alkavan, joten melkoisen varma olisin ollut siitä että nyt sitä sitten ollaan raskaana, mutta eihän se tietysti niin yksinkertaista ole. Testit näyttää vaan päivä toisensa jälkeen negaa.
Laittaa kyllä pään melko sekaisin varsinkin kun tietää että raskauden todennäköisyys on varmaan aika suuri kun peitot on kyllä heiluneet siihen malliin :p
Voikohan olla mahdollista että olisin silti raskaana vaikka testissä ei mitään tässä vaiheessa näykkään? eikös kuitenkin näillä päivillä jo pitäis näkyä.. kertokaahan työ viisaammat ja kokeneemmat.:)
 
Vauvakuumeessa : Oi, onnittelut sinne! Kyllä siellä nyt raskaana ollaan :flower:

Yönenkeli : Näen ihan selvän haamun testissä...kunpa tuo tuhruttelu olisi ihan jotain harmitonta ns. raskaukseen kuuluvaa. Minullakin tullut tuhruja kolme päivää putkeen n. viikko sitten.

ON: Nyt pakko malttaa "pari päivää" ja toivoa parasta että joku siellä oikeasti rakentaa pesää!
 
tsemppiä kaikille :) toivotaan haamuloiden vahvistumista ja muille plussasia testeihin :heart:

mulla ei ollu mitään illan testissä ja se oli vahvempi pissa kuin aamulla?! eli en tiiä taas mikä toi viiva oli :( ihan selvänä se näkyy testissä edelleen.. KP on jotakuinki 20 luokkaa, luulisin.. meinaan viimeksi alkoi menkat :D mutta en laitanu ylös että koska, eimeidän pitäny pikkukakkosta alkaa kuumeilemaan näin nopiaan :D ekat menkat siis synnytyksen jälkeen! blaaah... ykköstä tahkottiin kuitenki reilu vuosi niin olishan se ihme jos kakkonen tärppäis näin äkkiä!

* ja tänään en meinaa testata vaikka mieli tekis :D ei ole testejä enkä jaksa edes lähteä hakemaan.. kauhee matka! paitsi apteekki olis vieressä, mutta ne on niin kalliita testejä verrattuna pregcheckeihin..
 
Viimeksi muokattu:
Anin kyllä siellä mun silmään jotain erottuu :) toivotaan että se vahvistuu!

ON: Tänänn kp 28/27-28 rinnat edelleen kipeät ja mahassa menkka juilintaa ja lievää oksetusta. Ajattelin olla testaamattatänään ja odottaa tuleeko se täti sieltä!

Kaikille +++++++ :heart: ja mukavaa tiistaita :cool:
 
Vauvakuumeessa : Kiitos! Mutta en uskalla vielä ajatella että täällä raskaana ollaan. Eksyin googlettamaan ja löysin tietoa siitä että ko. testi (EarlyPredictor) voi näyttää ns. vääriä haamuja :headwall:
Nyt vain malttia kehiin...en vain tiedä miten pystyn odottamaan pari päivää kun haluaisin tietää nyt ja heti että ollaanko sitä raskaana vai ei...
 

Yhteistyössä