HÄMEENLINNAN "MAMSELLIT" HUOMIO!

  • Viestiketjun aloittaja gloria80
  • Ensimmäinen viesti
gloria80
Iltaa iltaa...
Aattelin nyt vielä laittaa ihan kunnon KUTSUN teille... =) Että tervetuloa vaan meille (annan osoitteen tarkemmin niille, jotka on sit tulossa) kahvittelemaan! Jos jokainen vaikka toisi jotain pientä mukanaan? Multa kyllä kahveet löytyy ;) ja jonkinmoisia keksejä, hihii... Mutta pikapikaan vaan mamsellit sanomaan sananne päivämäärästä? Mulle sopii ens viikolla melkein miten vaan, mutta ei perjantai, koska vissiinkin hurautetaan mökille... Että valitkaa; tiistai, keskiviikko tai torstai? =)
Hyvät yöt ja kauniit unet... :wave:

*Kaisa*
 
gloria80
Do diih! =)

Tiistaikin sopii. Kolmen jälkeen mieluiten sitten... Ilmoitelkaa pliis viimeistään sunnuntaihin mennessä, jookosta joo? ;) Ehdin sitten pikkiriikkisen siivoilla maanantaina... :whistle:

*Kaisa* taas

 
gloria80
Huomenta päivää... =)

Eipä meitä kovin montaa tulossa oo sit ens tiistaina, mutta minkäs teet... Kahvikutsu on silti voimassa edelleen niille, jotka vaan kynnelle kykenee, hih! ;) Katsellaan sit joskus isommalla porukalla.

*Kaisa*
 
gloria80
Huomenta... =)

Tiistaina 24.5. Kaisalle kahvittelemaan ovat tulossa:

Mari ja Emppu
Jossu ja Niina
Vilma ja Onni
Laura ja Leevi
Kata ja Mikael

JOS SIT SOPII SE KOLMEN-NELJÄN MAISSA?? (Lähempänä neljää...)
Tervetuloa!

*K*

PS. Mitä kukakin tuo? :wave: Laittakaa vähän infoo, niin muut näkee, ettei tuu samoja... Mutta ihan jotain pientä sit vaan.

 
Mä teen kuivakakun. Onni on edelleen kipeenä, joten katotaan kuis käypi. Valkosipulit ja sipulit testattu, ei tehoo. Yöunet sentään vähä paremmin menny...
Mutta maanantaina ilmottelen, päästäänkös tuleen.

Saako kävelyseuraa Hirsimäen suunnan mammoista sillon tiistaille?? Vai onko teillä kuis mahiksia pitää rattaita? Kun en tiiä missä ja miten asutte.

-Vilma ja Onni- :flower:
 

Yhteistyössä