Jenninen: Meidän häissä tarjottiin siis varsinaisella aterialla kylmäsavulohikiekkoja, savukalapateeta ja kermaviilikastiketta, kreikkalaista salaattia, pasta-kasvissalaattia, tsatsikia, herkkukurkkusuikaleita ja smetanaa, broilerin rintafileetä ja hedelmäkastiketta, lihapullia, kasvisgratiinia, keitettyjä perunoita ja erilaisia juustoja. Lisäksi oli tummaa leipää, sämpylöitä, patonkia, coctailpiirakoita ja erilaisia levitteitä. Ruokajuomana oli puna- ja valkoviiniä, alkoholillisena ja alkoholittomana, sekä kotikaljaa maitoa ja vettä. Kahvin kanssa oli muutamia erilaisia pikkuleipiä ja hääkakkuna ihan perusmansikkakakkua. Illalla nuotiolla oli vielä erilaisia salaatteja, coctailpiirakoita, makkaraa ja grillivartaita. Noista ruoista ostimme itse viinit, grillivartaat ja makkarat.
Täällä on siis todella ihan huippupaljon edullisempaa kuin jossain suurissa kaupungeissa. Kun hääkirjoista olin lukenut, kuinka paljon tarjoiluista ja hääpaikoista joutuu maksamaan, niin en meinannut uskoa kuulemaani, kun hääpaikkamme emäntä sanoi häidemme hinnan. Myös häämeikki ja kampaus oli täällä ihan puoli-ilmainen. Koemeikki, varsinainen meikki ja kampaus maksoivat yhteensä vain 60 euroa.