Hääkokemuksia

morsian 07
Meillä meni juhlat mahtavasti :) (elokuussa 2007). Huomioon kannattaa ottaa se, että lapsivieraille on puuhaa (meillä oli piirrustuspaperia yms.), että tarjoilut ovat riittäviä, että parkkipaikkoja on tarpeeksi...ja se, että valokuvaukseen meette joko jo ennen kirkkoa tai sitten siksi ajaksi hääväelle tekemistä...(meillä valokuvaaja venytti ja venytti ja vieraat vaan odotti ja odotti...) ja sitten tuota...hm. Niin jos juhlissa on alkoholia niin monesti vieraat kaipaa illalla jotain iltapalaa (meillä oli erilaisia piiraita) ja sitten se, että ohjleman lisäksi on mukava, että vierailla on myös seurusteluaikaa keskenään. Ja vielä se, että jos on lahjapöytä tms. niin joku luottohenkilä kerää ne rahalahjat ja vie varmaan talteen...joskus voi olla epärehellisä häävieraita :(. Tässäpä jotain. Kysy jotain niin vastaan :)
 
Meillä oli jokaisessa pöydässä (5 pitkää pöytää) 2 kertakäyttökameraa millä vieraat räpsi kuvia.
Meillä kans lapsi vieraille oli hommattu värityskirjoja, paperia, kyniä ja videoita.
Sit tarkoitus oli tehdä valmiiksi kuvaaville vieraille sellaisia kirjekuoria joissa mein osoiten ja postimerkki valmiina ja sisällä levy johon olis ollu helppo sit niitä kuvia mein häistä laitaa sit meillekkin päin.
Mut aika lailla kaikilta on kuvia saatu vaikka tää jäi tekemättä.
 
Bat
joo olenkin suunnitellut lapsille sellaista pientä leikkitilaa jonne vien leluja, paperia, värityskirjoja, kyniä, naposteltavaa jne. Lapsivieraita ei tule kovin monta mutta pitäähän heidän viihtyä mahdollisimman hyvin varsinkin jos sattuu sateinen ilma ja ulkoleikit ei onnistu =)
Iltapalaa olen suunnitellutkin: makkaranpaistoa (jos sää sallii), erilaisia ruokaisia salaatteja, karjalanpiirakoita...
Ruokailu meillä on puoli kuudelta, bändi alkaa soittamaan yhdeksältä tai kymmeneltä, en ole vielä päättäny =) lisäksi on musiikkilaitteet ja karaokevälineet.
Häät on pienehköt, noin 65 vierasta lapset mukaan laskettuna. Pääasiassa kavereita, ei niinkään sukua.
Kuvaushomma on ihan auki vielä mut parashan se olis ennen kirkkoa niin ei tarvis sitä mihinkään väliin ujuttaa.
Kertakyttökamerat olis kyllä hyvä juttu, pitää laittaa muistiin
=)
Pelottaa vaan et en oo jotaki asiaa tajunnu ollenkaa ajatella ja suunnitella valmiiksi. =/
 
vieras
Mä just tossa mietin viime viikon Satuhäitä katsoessani, että se hääpäivä menee kyllä niin äkkiä, eikä siitä oikein mitään kummempaa ole oikein varsinaisesti kaivautunut muistojen syövereihin kuin tietysti yleisesti hääpäivänäni.

Syömistä tarpeeksi, eikä ne ruokailujen välit saa olla liian pitkiä (esim. kahvista iltapalaan), mut ei myöskään liian lyhyitä (esim. ruoasta kakkuun). Vieraat ei saa pitkistyä.
 

Yhteistyössä