habbo-hullut

  • Viestiketjun aloittaja aitikka
  • Ensimmäinen viesti
Huolehtivainen
Meidän Emman (10v) kanssa seurailtiin Habbo hotellin sivuja. "Vanhemmille" - osio luettiin ja kaikki muukin tarpeellinen. Emma osaa olla aivan nätisti, eikä ole vielä ainakaan mitään habossa syntynyt. Nuorempi on vasta sen ikäinen, että siitä ei vielä minnekään Habboon ole ;)
 
mia
meilläkään ei lapset riitele habossa.. vaan keskenään kotona et kenen vuoro.. kun ei ole kuin yksi kone ja useampi habboon haluava. mut jos ei talossa ole kuin yksi habbo ikänen ni ei kai se yksin siintä koneesta riitele :kieh:
 
habboseteli
jos lapsenne hankkii siellä habbotavaraa niin kannattaa muistuttaa ettei kellekkään saa ilmasiks niitä antaa, eikä salasanaa saa kertoa kellekkään vaikka joku lupaisikin käydä laittamassa kamaa sinne... :saint:
 
miukumaukumanninen
estot laitettiin aikanaan. 10-vuotiaalle oli ehdotetettu seksin harrastamista ja pieni ihminen oli ihan poissa tolaltaan ennen kuin sai asian itkettyä aamuyön tunteina sylissäni ja kerrottua kaiken.
 
Kyllä siitä Habosta tietyin väliajoin aina varoitellaan. Tuttavani tyttö (silloin 9v) oli ystävystynyt siellä toisen hahmon kanssa ja tämän tytön äidille selvisi kun löysi tytön työpöydältä mitä omituisempia lappuja, joihin tyttö kirjoittanut ylös habbo-ystävän viestejä. Oli sitten sangen seksuaalissävytteisiä ja selvisikin että habbo-ystävä oli yli 20v mies :\|
 
anika harmaana
Minä se olen sen verran tiukkis, että meidän 9-vuotiaalla ei ole Habboon mitään asiaa perustuen tähän:

Kenelle Habbo on tarkoitettu?

Habbo on suunnattu yli 13-vuotiaille suomalaisille nuorille.


joka on siis lainaus täältä:

http://www.habbo.fi/help/parents_guide.html

Yhteen väliin käytiin kiivaita taisteluita asiasta, mutta kolmen (!) kotiarestin jälkeen meni äidin tahto perille. Tässä asiassa mielestäni ei lapsen tahdolla ole merkitystä. Ikäraja on ikäraja. Eikä sitä muuta se, että luokkakavereiden vanhempien mielestä ikärajoilla ei ole väliä.

 
Meillä myös habboilija, vuoden päivät harrastanut, nyt siis 13v. Istuisi koneella tuntikausia, mutta meillä on rajoitettu että maksimi aika koneella on 2h ja siinä ajassa pitää hoitaa sähköpostit ja pelit.
 

Yhteistyössä