*Haavevauvat todeksi 2011-2012*

Hei kaikille piiitkästä aikaa! :)

On niin mahoton kiire tuon tytsyn kanssa, että ei kyllä koneella kerkeä istua. Fb:ssä tulee itekkin oltua puhelimella joka päivä, mutta ei tähän tietokoneen ääreen tunnu kerkeytyvän ikinä. Mut nyt otin itteeni niskasta kiinni kun neiti nukkuu :D

Ensinnäkin iso kiitos onnitteluista! :heart: Tyttö sai nimen lauantaina, ja oli ihme kyllä kiltisti pitkän ortodoksisen kasteen ajan, vaikka oli päiväuniaika.

Tyttö on kyllä ihana, mutta aika vaativa tapaus. Suuret on ruokahalut, ja sen näkee koostakin, perjantaina 6vk neuvolassa painoa oli jo 5680g ja pituutta 60cm. Rintamaidolla täysin mennään, toivottavasti maito nyt riittää ihan pidemmäksi aikaa.

Aika paljon meillä kitistään ja itketään, välillä massua, välillä väsyä ja varmaan eniten vaan yleistä tyytymättömyyttä. Iltaisin yleensä monta tuntia on yhtä kitinää ja kurkku suorana huutamista. Mutta onneks vastapainoksi saa äiti ja isi ihania hymyjä ja jutellaan kovasti :)
Yöllä nukutaan n. 12h, syödään 2-3h välein ja n. tunti valvoksitaan joskus aamuyöllä, mutta ei onneks itketä! Päivälläkin nukkuu 3-5h päikkärit ulkona vaunuissa, että hyvin täällä uni maistuu.

Tömpsis
voi harmi kun ei imetys onnistunut, mutta onneks korvikkeellakin kasvaa ihan yhtä ihania ja terveitä lapsia! Kiva kuulla kuulumisia, toivotaan että mielialat siitä tasoittuu, ettei elämä tuntuis niin rankalta :)
Saat uskoo että ei oo vauvakuumetta, kyllä oli sellanen koettelemus, et jonkun aikaa saa olla nyt väliä ;) mieskin sano et ei ees haluu toista lasta, kun nyt menee jo hermo tuohon huutoon :D

Jessi ihanaa et teillä on niin tyytyväinen neiti!

Jomi ja ansis ihanaa loppuodotusta molemmille, ei olis kummallakaan enää pitkä aika nyytin saamiseen :heart: muistakaahan sitten infota meitä kun alkaa tapahtua :)

Ruutinen miekin tuota rs-virusta pelkään.. Tyttö vielä niin pieni, että on sit niin vaarallinen. Teillä onneks alkaa täyttyä se 3kk, sithän se ei oo niin vaarallinen vaikka tulis :) On kyllä sulonen herra teillä :heart:

Mitähän Jasminille kuuluu??

Ihanaa joulua kaikille! :heart:

Niiskuneiti ja Oona 6 viikkoa ja 2 päivää
 
Viimeksi muokattu:
Hyvää Joulun odotusta kaikille :)

Kiva kuulla kaikista teistä :) Ihania vauva-arjen kuulumisia kaikilla :heart: Toivottavasti taudit selättyy pikimmiten pienokaisilla :)

Täällä vietellään Joululomaa :D Ja kasvatellaan urakalla vatsaa! Vauvan liikkumiset alkaa jo tuntumaan epämukavalta, mutta kyllä se silti niiiin ihanaa on :heart:

Tässä kuvaa viikoilta 30+6 :heart:



Nautinnollista ja iahnaa joulunalus aikaa kaikille! Tämä mamma painelee paistelemaan limppuja ja pipareita nuoremman neidin kanssa :)

Ansis ja Alkueläin 31+6
 
heiiii! ei ansiksella voi olla noin iso masu!!!! vastahan se plussas!!!!! :p

oi onnea loppuodotukseen :) ihana maha! :heart:

Kaikille oikein ihanaa joulua ja hyvää vointia! :heart:

tömpsis ja Super, huomenna 3kk, jo! :heart:
 
Voi kauhia, mä oon ihan unohtanut ilmoitella tänne... Meille syntyi ihana poika 16.1. :heart: Mitat oli 3740 g ja 50 cm. Poika syntyi perätilan vuoksi suunnitellulla sektiolla ja on nyt siis tänään jo hurjat neljä viikkoa. Aika menee ihan älytöntä vauhtia!

Joko Ansiksella on nyytti kainalossa?
 
jomille suuren suuret onnittelut pojasta! :heart:

ansiksen kuulumiset kiinnostaa :wave:

ja muut, mitä teille kuuluu?? oisko kukaan innostunut facebook-ryhmästä? ois kiva jos juttu jatkuis vaikka nyt on hiljasuutta joka suunnalla ymmärrettävistä syistä. ite en oo täällä plussan puolella käyny aikoihin, enempi lärvikirjassa tulee vietettyä aikaa et sikäli ois kiva jos teitä sais sinne :) varmaan moni onkin mut siis omaan ryhmään.

meille kuuluu hyvää, typykkä kasvaa vauhdilla ollen nyt jo 8kk :eek: vauhti on kova, kontannu on jo kuukauden verran ja pystyynkin on noussu jo pitemmän aikaa. kopsahteluja meillä siis on harva se päivä, silmät pitäs olla selässäki :rolleyes: tällä hetkellä meillä sairastellaan, onneks jo parempaan päin menossa. pojat jo suht terveitä, vanhemmalle ei pahempaa tullukkaa mut välimalli ja typy sai järkyn yskän ja molempia jouduin vuorotellen tk:ssa käyttämään. tytöllä alkava korvatulehdus toisessa korvassa ja keuhkoissa rohinaa et ab-kuuri ja ventolinea. onneks lääke rupes heti auttamaan ja viime yö meni jo ihan hyvin. kamalan tautista aikaa nyt, toivottavasti te ootte selvinny ilman sairasteluja. tai ei meilläkään aikuiset oo ollu, lapset vaan. kop kop ettei kohta iske...

ilmotelkaahan mitä mieltä ootte ideasta (sikäli mikäli vielä täällä lueskelette)

jessi ja typy 8kk
 
Kamala, oon ihan unohtanut kaksplussan, kun tuolla facebookissa höpistään lokakuisten kanssa!

Jomi hirveesti onnea nyytistä!! :heart: justhan se plussa tuli, miten tää aika menee niin nopeesti??

Mites Ansis? Vauvan pitäis olla jo sylissä :)

Meille kuuluu vaan hyvää, tyttö on jo 4,5kk. Kasvaa tosi kovaa kyytiä, 4kk mitat oli 7440g ja 64,5cm. :) Kiinteitä ollaan jo aloteltu pikku hiljaa, kun neidillä niin suuret ruokahalut. Koko ajan suu auki kun me syödään jotain :D

Kannatan fb-ryhmää, jos saadaan muitakin kiinni!


Niiskuneiti ja Oona 4,5kk
 

Yhteistyössä