Haaveilen vieraasta miehestä

  • Viestiketjun aloittaja tuleva petturiko
  • Ensimmäinen viesti
tuleva petturiko
Mulla on ihana mies ja valloittava 1,5 v poika, kaiken pitäisi olla hyvin, mutta. Jostain en tiedä mistä sain päähäni vanhan ihastukseni, jota en nyt saa mielestäni. Melkein vois sanoo että illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä on mielessä tämä toinen mies. Haaveilen jopa pettaväni miestäni hänen kanssaan. Muita samassa tilanteessa olleita/olevia? Mikä ihme mua vaivaa. Tämä toinen mies asuu toisella paikkakunnalla n. 150 km päässä. Hänen puhelinnumeronsa löytyy edelleen puhelimestani ja pelkään pian ottavani häneen yhteyttä.
Oman miehen kanssa menee hyvin ns. tavallista rauhallista arkea. Seksielämä on hyvää, joskaan ei erityisen aktiivista. Ei riidellä. Taloudellisesti menee hyvin. Olemme keskustelleet toisesta lapsesta jne... Onko suhteemme syksymässä johonkin kriisiin, en haluaisi pettää, mutta ensimmäisen kerran elämässäni on sellainen tunne, että saattaisin tämän toisen miehen sänkyyn hypätäkin.
 
tyypillistä
Tyypillinen oire, kun kaikki on hyvin.
Haluat jotain jäänitystä elämääsi ja fantasioit ihmisestä josta et oikein varmaksi edes tiedä minkälainen hän olisi kumppanina tai edes pedissä nykyään.
Koita vaan unohtaa, niitä tulee ja menee.
 

Yhteistyössä