haamutiimistä tuli mieleen et millasia kokemuksia teillä on?

Etiäisiä on ollu useinki, sekä nukkuessa että valveilla. Mummuni haamun näin kun odotin esikoista ja juteltiinkin. Entisessä talossa oli yläkerrassa leppoisa pappa haamu joka keinutteli keinutuolissa ja kopisti kepillä välillä lattiaa. Isännällä on ollu kauhuhaamu entisessä vuokrakämpässä, ei pystynyt menemään enää sinne sisälle kun tuli aina vilunväristyksiä ja niin ahdistunut olo varsinki makuuhuoneessa ja heräili usein yöllä seen pamaukseen (selvis että siellä oli mies ampunu vaimonsa), yms... onhan noita
 
Mulle tulee mieleen ekana se, kun fatsi oli vähän aikaa sit sairaalassa huonossa kunnossa..
kylppärissä on sen tekemä peili, joka oli "hypänny" pöydältä lattialle lähes metrin päähä
Millään järellä en sitä pystyny selittää :whistle:

Joskus tulee näitä todella pahoja aavistuksia.
Kerran iski aamulla hirvee hätä meidän fatsin perään ja yritin soitella-soitti illalla että oli sairaalassa(itsariyritys tosin)
Ja toisen kerran tuli kaamea pelko, että jollekkin lapselle sattuu pahaa-serkun vauva kuoli

Tosin joskus ne aavistukset on sit ihan turhia, eikä tarkota mitää :whistle:
 
niin joo tohon edellä mainittuun liittyy vielä sekin että ne kaks päivää ennen tota kuolemaa(edellä minitsin)mulla oli hirvittävän paha olla ja ekana yönä näin mummustani unta ihan vaan sellasta juttelua.seuraavana yönä en saanu unen päästä millään kiinni sen pahan olon takia ja muistan että ennen nukahtamista tuli ajatus päähän että joku kuolee,ei ääniä tai muita mut pelkkä ajatus.ja näin enostani unta,enoni oli kuollut juuri 2kk ennemmin.
kun mies tuli kotiin ja kertoi mummunsa kuolleen,joka oli löydetty aamulla,paha olo väistyi..olin taas ihan normaali...
 
Tää fiilis tuli ihan valveilla ollessa.
Oli mennyt pidemmän aikaa, ettei oltu käyty miehen mamman luona.
Yks ilta tuli todella vahva tunne, että nyt täytyy mennä käymään. Mentiin perjantaina mamman luo. Siellä oli sit aivan sattumalta myös miehen äiti ja hänen siskonsa miehensä kanssa. Eli me kaikki lähimmäiset oltiin sattumalta samana päivänä koossa mamman luona.
Mamma meni perjantaina vielä sairaalaan korkean tulehdusarvon takia. Jäi sairaalaan. Lauantaina leikattiin sappikivien takia. Sisällä oli myös joku juttu räjähtänyt muttei sekään mitään.
Leikkauksen jälkeen miehen täti oli soittanut sairaalaan, kaikki ok. Jonku tunnin päästä täti oli puhunutkin mamman kanssa. Reilu puolentunnin päästä sairaalasta oli soitettu. Mamma oli kuollut, saanut aivoinfarktin.
 
Lisään vielä, että ennen äitinsä kuolemaa anoppi jotain sekoili. Otti rinnasta, puhui unissaan et äiti on kuollut, itki ja oli levoton. Tuosta parin viikon päästä äitinsä kuolikin. Mikä lie enne ollut ja anoppi käsitteli äitinsä kuoleman jo etukäteen. Hautajaisissa oli ihan ok.
 

Yhteistyössä