Gluteenittomia munkkeja

Minulla on tälläinen munkki resepti:
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
2,5 dl maitoa
2 munaa
50 g margariinia

Voinko muuttaa reseptin gluteenittomaksi vaihtamalla vain vehnäjauhojen tilalle gluteenitonta jauhoseosta? Tuleekohan hyviä?

Myös muita leivonta vihjeitä otetaan vastaa. Gluteenittomasta piirakastani tuli todella kuiva (vaihdoin siinäkin vain jauhot).
 
Useimmat leivottavat voi tehdä suurinpiirtein samalla ohjeella kuin normileipomiset mutta lisänä on välillä ihan hyvä käyttää esim psylliumia joka tuo vähän sitkoa..

Gluteenittomia munkkeja en ole koskaan tehnyt joten siinä en kyllä osaa auttaa.. :whistle:
 

Yhteistyössä