Minulla on tälläinen munkki resepti:
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
2,5 dl maitoa
2 munaa
50 g margariinia
Voinko muuttaa reseptin gluteenittomaksi vaihtamalla vain vehnäjauhojen tilalle gluteenitonta jauhoseosta? Tuleekohan hyviä?
Myös muita leivonta vihjeitä otetaan vastaa. Gluteenittomasta piirakastani tuli todella kuiva (vaihdoin siinäkin vain jauhot).
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
2,5 dl maitoa
2 munaa
50 g margariinia
Voinko muuttaa reseptin gluteenittomaksi vaihtamalla vain vehnäjauhojen tilalle gluteenitonta jauhoseosta? Tuleekohan hyviä?
Myös muita leivonta vihjeitä otetaan vastaa. Gluteenittomasta piirakastani tuli todella kuiva (vaihdoin siinäkin vain jauhot).