Gluteeniton juustokakku. Onko kukaan tehnyt?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ähh
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Tee kääretorttupohja pohjaksi. Kääretorttutaikinaan ei välttämättä tarvitse laittaa kuin perunajauhoja, vehnäjauhoja ei välttämättä tarvitse laittaa.

Keksit saat helpoiten murskaksi lihaveitsellä leikaten.
 
Tosin ei ne mun käyttämät keksit kyllä niin kovia ole ollu että niihin olis pitäny hirveesti voimaa käyttää.
Tehosekottimella ainaki saa hienoks. Tai voithan käyttää pähkinöitäki, rouheena toki
 
Alkuperäinen kirjoittaja ähh;30848114:
no mulla on tommosia glut. digestivejä.. ne ei todellakaan murskaannu kaulinsysteemillä.. noi keksit on oikeesti ku kiviä..

Tehosekoittimeen vaan, mutta ei niitä silti saa niin hienoksi kuin normaaleja keksejä. "Murumaisuutta" ei kuitenkaan valmiissa kakussa huomaa ja maku on hyvä :)
 

Yhteistyössä