Galluppia synnytyksistä

  • Viestiketjun aloittaja huomiohuokailija
  • Ensimmäinen viesti
"Vilukissa"
Esikoinen viikolla 40+3, supistuksilla - ei juurikaan ennakoivia ollut
Keskimmäinen viikolla 39+6, limatulpalla ja heti ilmaantuvilla supistuksilla, oli ennakoivia
Kuopus viikolla 41, käynnistettynä - ja voi kiesus sentään, että oliko niitä ennakoivia supistuksia, vai oliko :kieh:???!!!
 
db
40+1 ja 40+1 kumpikin vesien menolla. ja muuta ei ennakoivaa, paitsi kummankin kohdalla edellisenä iltana oksettavaa oloa, ihankun olis oksennustauti tuloillaan ja seuraavana aamuna alkoi synnytykset kummassakin.
 
IhanaValo
Ei kummastakaan mitään suppareita, en ainakaan tunnistanu ennen ku oli tosi kyseessä :)

Ekaa menin kypsyttelemään rv 41+3, syntyi pari pv myöhemmin ja toinen läks itestään tulee, heräsin aamuyöstä suppareihin jotka siis tunnistin :) ja jonkin aikaa ihmeteltyäni herättelin miehen että tais tulla lähtö.
 
Ensimmäinen 39+5 elektiivinen sektio. Ainokainen supistus joka iski täydellä voimalla ja jäi päälle tuli pari pvä aiemmin, leikkaukseen asti makoilin prenatal-osastolla.

Toinen, no nyt 39+3, säännöllisen epäsäännöllisiä supistuksia, välillä kivuttomia ja toisinaan tuntuvampia. Katsotaan montako päivää tai viikkoa tästä pääsen valittamaan :)
 
"Luumu"
1. 39+6 vesien menolla
2. 40+2 supistuksilla, samana päivänä ois käynnistetty verenpaineen vuoksi. Edellisenä iltana kävin ottamassa akupunktiota, liekö vaikutusta asiaan.
 
41+6 syntyi. Alkoi yöllä klo 1 supistukset epäsäännöllisinä. Klo 9 aamulla yliaikakontrolli, josta vielä kotiin. Klo 13 alkaen säännölliset supistukset ja klo 17 sairaalaan. Varttia vaille neljä syntyi seuraavana yönä.

Jakkaralla ponnistin, kivunlievitys paraservikaalipuudute (ei auttanut) ja ilokaasu. Jossain vaiheessa myös akupunktio (auttoi vähän) ja amme.
 

Yhteistyössä